Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Sloten
Website laten maken Sloten
Website laten maken Sloten

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Sloten voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Sloten

Heb jij binnen Een korte tijd een internet site nodig in Sloten en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Sloten ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe site in Sloten zijn er gewoonlijk meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een site met een apart ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Sloten begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een internet site begint met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Alvorens we dit fiksen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende web site belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site in het bijzonder gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Sloten voor mkb’ers uit de regio Sloten

Wanneer je als lokale ondernemer in de regio Sloten een informatieve website wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Sloten te laten programmeren door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen aanbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door periodiek aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van spannende blogartikelen en andere relevante content. Door continu bezig te zijn met jouw internet site wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste keyword.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw internet site als één van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Sloten zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Sloten

De website van jouw organisatie is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of diensten is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Sloten, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Sloten programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Sloten en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met ons op wanneer dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan heel graag voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Sloten ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.