Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken ‘s-Gravenhage
Website laten maken ‘s-Gravenhage
Website laten maken ‘s-Gravenhage

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken ‘s-Gravenhage voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in ‘s-Gravenhage

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in ‘s-Gravenhage en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in ‘s-Gravenhage ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in ‘s-Gravenhage zijn er meestal meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een internet site met een uniek opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in ‘s-Gravenhage begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website begint met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in ‘s-Gravenhage voor eenmanszaken uit de regio ‘s-Gravenhage

Zodra je als lokale zelfstandige in de regio ‘s-Gravenhage een mooie internet site wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in ‘s-Gravenhage te laten programmeren door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of verwijderen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door gebruikelijk wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van goede blogs en verschillende interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw web pagina wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als ‘s-Gravenhage zzp’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw onderneming? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in ‘s-Gravenhage

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in ‘s-Gravenhage, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in ‘s-Gravenhage maken door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit ‘s-Gravenhage en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Meestal kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken ‘s-Gravenhage ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.