Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Roermond
Website laten maken Roermond
Website laten maken Roermond

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Roermond voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Roermond

Heb jij binnen no-time een website nodig in Roermond en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Roermond ?

Bij het laten designen van een nieuwe website in Roermond zijn er doorgaans meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een webpagina die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een apart ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Roermond begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een pagina start met het registreren van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Roermond voor eenmanszaken uit omgeving Roermond

Wanneer je als lokale zelfstandige in de regio Roermond een mooie internet site wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Roermond te laten programmeren door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina toevoegen of deleten
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door vaak aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het posten van handige nieuws en andere relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw website als 1 van de eerste word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Roermond mkb’er een interessante, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Roermond

De website van jouw firma is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Roermond, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste design ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Roermond maken door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Roermond en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met ons op ingeval dit het geval is. Erg vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Roermond ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.