Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Rhenen
Website laten maken Rhenen
Website laten maken Rhenen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Rhenen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Rhenen

Heb jij binnen no-time een web pagina nodig in Rhenen en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Rhenen ?

Bij het laten designen van een nieuwe internet site in Rhenen zijn er in het algemeen meerdere factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een website met een uniek design wat professioneel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Rhenen begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een webpagina begint met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat we dit doen vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige web site belangrijk is.

Is jouw nieuwe web site in het bijzonder gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Rhenen voor eenmanszaken uit de regio Rhenen

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de regio Rhenen een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw internet site in Rhenen te laten doen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door gebruikelijk wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van interessante nieuws en diverse relevante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw blog wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de passende keyword zorg je er immers voor dat jouw internet site als 1 van de eersten word weergegeven in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Rhenen zzp’er een leuke, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Rhenen

De website van jouw bedrijf is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of diensten is namelijk ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Rhenen, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Rhenen ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Rhenen en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met ons op ingeval dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Rhenen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.