Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Megen
Website laten maken Megen
Website laten maken Megen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Megen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Megen

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Megen en wil je deze laten bouwen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Megen ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Megen zijn er in het algemeen meerdere factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een apart design wat acceptabel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Megen begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website start met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende web site relevant is.

Is jouw nieuwe website voornamelijk gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Megen voor mkb’ers uit de regio Megen

Indien je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Megen een informatieve website wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Megen te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit absoluut mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina samenvoegen of verwijderen
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door veel aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van spannende nieuws en diverse interessante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voordien. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste keyword zorg je er namelijk voor dat jouw internet site als 1 van de eersten word weergegeven in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Megen zzp’er een leuke, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Megen

De website van jouw firma is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of diensten is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Megen, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Megen maken door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Megen en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op ingeval dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Megen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.