Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Kaag en Braassem
Website laten maken Kaag en Braassem
Website laten maken Kaag en Braassem

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Kaag en Braassem voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Kaag en Braassem

Heb je binnen no-time een internet site nodig in Kaag en Braassem en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Kaag en Braassem ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Kaag en Braassem zijn er meestal verschillende dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een internet site met een uniek design wat acceptabel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Kaag en Braassem begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een site start met het registreren van een mooie domeinnaam. Voordat we dit fiksen vinden we het gezellig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Kaag en Braassem voor zzp’ers uit omgeving Kaag en Braassem

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de regio Kaag en Braassem een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Kaag en Braassem te laten bouwen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina’s samenvoegen of verwijderen
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van goede nieuws en andere relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als 1 van de eerste word getoond in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Kaag en Braassem mkb’er een leuke, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Kaag en Braassem

De website van jouw organisatie is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of diensten is zeker afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Kaag en Braassem, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste ontwerp ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Kaag en Braassem programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Kaag en Braassem en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Kaag en Braassem ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.