Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Harlingen
Website laten maken Harlingen
Website laten maken Harlingen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Harlingen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Harlingen

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Harlingen en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Harlingen ?

Bij het laten designen van een nieuwe site in Harlingen zijn er in het algemeen verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een apart ontwerp wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Harlingen begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina begint met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het gezellig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende internet site relevant is.

Is jouw nieuwe web site hoofdzakelijk gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Harlingen voor eenmanszaken uit omgeving Harlingen

Zodra je als lokale ondernemer in de regio Harlingen een mooie website wilt laten bouwen, wil je vanzelfsprekend wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Harlingen te laten bouwen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of verwijderen
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door gebruikelijk wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van spannende blogs en verschillende interessante content. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op termijn meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Harlingen zzp’er een mooie, responsive website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Harlingen

De website van jouw firma is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of diensten is namelijk ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Harlingen, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Harlingen programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Harlingen en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan heel graag voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Harlingen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.