Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Gennep
Website laten maken Gennep
Website laten maken Gennep

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Gennep voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Gennep

Heb je binnen no-time een website nodig in Gennep en wil je deze laten bouwen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Gennep ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Gennep zijn er meestal verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een apart ontwerp wat acceptabel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Gennep begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina start met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende website relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Gennep voor uit omgeving Gennep

Indien je als plaatselijke zelfstandige in de regio Gennep een informatieve website wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Gennep te laten bouwen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door veel wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van interessante blogs en verschillende relevante content. Door continu bezig te zijn met jouw blog wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan voorheen. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eerste word getoond in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Gennep mkb’er een interessante, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Gennep

De website van jouw onderneming is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is namelijk ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Gennep, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Gennep ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn immers pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Gennep en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Veelal kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Gennep ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.