Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Franeker
Website laten maken Franeker
Website laten maken Franeker

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Franeker voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Franeker

Heb jij binnen no-time een web pagina nodig in Franeker en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Franeker ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe website in Franeker zijn er doorgaans verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een internet site met een uniek ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Franeker begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een webpagina start met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Franeker voor eenmanszaken uit de regio Franeker

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Franeker een mooie internet site wilt laten maken, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Franeker te laten bouwen door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of deleten
● Plaatjes aanpassen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door vaker wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het publiceren van spannende blogs en andere interessante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw web site als één van de eersten word weergegeven in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Franeker zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Franeker

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Franeker, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Franeker ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Franeker en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met ons op als dit het geval is. Heel vaak kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Franeker ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.