Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Dokkum
Website laten maken Dokkum
Website laten maken Dokkum

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Dokkum voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Dokkum

Heb je binnen no-time een internet site nodig in Dokkum en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Dokkum ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website in Dokkum zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een uniek opmaak wat passend is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Dokkum begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een website begint met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Voordat we dit doen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende web site bepalend is.

Is jouw nieuwe internet site hoofdzakelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Dokkum voor uit de regio Dokkum

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Dokkum een mooie internet site wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw internet site in Dokkum te laten doen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen aanbrengen
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Beeld uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door herhaaldelijk aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van interessante blogs en verschillende relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw internet site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voorheen. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er namelijk voor dat jouw website als 1 van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Dokkum mkb’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Dokkum

De website van jouw onderneming is veelal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is zeker afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Dokkum, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Dokkum programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Dokkum en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gemakkelijk even contact met ons op als dit het geval is. Vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Dokkum ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.