Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Breda
Website laten maken Breda
Website laten maken Breda

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Breda voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Breda

Heb je binnen no-time een site nodig in Breda en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Breda ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe website in Breda zijn er meestal verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een uniek ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Breda begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een site start met het registreren van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Breda voor zzp’ers uit de regio Breda

Wanneer je als lokale zelfstandige in de regio Breda een mooie website wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw website in Breda te laten bouwen door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of verwijderen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het plaatsen van originele nieuws en verschillende interessante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw internet site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw site als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Breda zzp’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Breda

De website van jouw onderneming is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Breda, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als klant.

Het intakegesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Breda programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Breda en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gewoon even contact met ons op wanneer dit het geval is. Meestal kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Breda ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.