Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Bolsward
Website laten maken Bolsward
Website laten maken Bolsward

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Bolsward voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Bolsward

Heb je binnen no-time een site nodig in Bolsward en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Bolsward ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe website in Bolsward zijn er meestal meerdere factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een site met een apart ontwerp wat passend is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Bolsward begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina begint met het registreren van een strakke domeinnaam. Voordat we dit fiksen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Bolsward voor mkb’ers uit omgeving Bolsward

Indien je als lokale zelfstandige in de omgeving Bolsward een nieuwe internet site wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Bolsward te laten bouwen door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door regelmatig aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van originele blogartikelen en meerdere relevante content. Door continu bezig te zijn met jouw web pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede keyword zorg je er immers voor dat jouw website als één van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Bolsward mkb’er een leuke, responsive website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Bolsward

De website van jouw bedrijf is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of diensten is namelijk afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Bolsward, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Bolsward maken door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Bolsward en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met ons op op het moment dit het geval is. Vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Bolsward ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.