Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Beverwijk
Website laten maken Beverwijk
Website laten maken Beverwijk

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Beverwijk voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Beverwijk

Heb je binnen no-time een internet site nodig in Beverwijk en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Beverwijk ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe internet site in Beverwijk zijn er gewoonlijk meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een website met een apart ontwerp wat netjes is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Beverwijk begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een internet site begint met het registreren van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het geven van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Beverwijk voor uit de regio Beverwijk

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de regio Beverwijk een professionele internet site wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Beverwijk te laten doen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of deleten
● Plaatjes aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door herhaaldelijk aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van leuke blogs en andere interessante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw internet site wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je ongetwijfeld op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de passende keyword zorg je er namelijk voor dat jouw site als 1 van de eersten verschijnt in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Beverwijk mkb’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Beverwijk

De website van jouw organisatie is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of diensten is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Beverwijk, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Beverwijk ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en advies delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Beverwijk en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Beverwijk ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.