Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Batenburg
Website laten maken Batenburg
Website laten maken Batenburg

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Batenburg voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Batenburg

Heb jij binnen no-time een internet site nodig in Batenburg en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Batenburg ?

Bij het laten designen van een nieuwe internet site in Batenburg zijn er meestal meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een site met een apart ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Batenburg begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina start met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site vooral gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Batenburg voor eenmanszaken uit de regio Batenburg

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de regio Batenburg een mooie website wilt laten ontwikkelen, wil je zeker wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw internet site in Batenburg te laten doen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Plaatjes aanpassen of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van handige blogartikelen en andere relevante tekst. Door continu bezig te zijn met jouw web site wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw internet site als 1 van de eersten word weergegeven in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Batenburg mkb’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Batenburg

De website van jouw onderneming is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Batenburg, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Batenburg maken door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Batenburg en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op ingeval dit het geval is. Veelal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Batenburg ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.