Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Appingedam
Website laten maken Appingedam
Website laten maken Appingedam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Appingedam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Appingedam

Heb je binnen no-time een web pagina nodig in Appingedam en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Appingedam ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe internet site in Appingedam zijn er doorgaans verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een uniek opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Appingedam begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een site start met het registreren van een strakke domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende web site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Appingedam voor mkb’ers uit de regio Appingedam

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Appingedam een informatieve internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw website in Appingedam te laten doen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker prima te doen. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door vaker wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van leuke nieuws en meerdere interessante content. Door altijd bezig te zijn met jouw web pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte keyword.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw site als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Appingedam mkb’er een mooie, responsive website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Appingedam

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is zeker afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Appingedam, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Appingedam ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Appingedam en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met ons op wanneer dit het geval is. Veelal kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Appingedam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.