Zakelijke email met 50% korting  →

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

023 nummer aanvragen

Wil jij een zakelijke 023 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling?

Het 023 netnummer: Wat is het precies? Het 023 netnummer is niet zomaar een reeks cijfers. Het is een netnummer dat staat voor een rijke verzameling van steden en dorpen rondom de Haarlemse regio. Het is een identiteit, een merkteken dat direct aangeeft: “Ik ben gevestigd in de Haarlemse regio.” Dit netnummer kan voor zowel […] Lees verder

€21 euro onbeperkt bellen

Uitbellen met 3 toestellen

Onbeperkt bellen Nederland

€21

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€28

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Het 023 netnummer: Wat is het precies?

Het 023 netnummer is niet zomaar een reeks cijfers. Het is een netnummer dat staat voor een rijke verzameling van steden en dorpen rondom de Haarlemse regio. Het is een identiteit, een merkteken dat direct aangeeft: “Ik ben gevestigd in de Haarlemse regio.” Dit netnummer kan voor zowel particulieren als bedrijven grote waarde hebben. Het kan de lokale binding versterken en laat zien dat men geworteld is in de regio. Het aanvragen van zo’n netnummer is dan ook niet slechts administratief, maar kan gezien worden als een strategische zet voor bedrijven die lokaal hun footprint willen vergroten.

De voordelen van een 023 nummer

Een 023 nummer op je website of visitekaartje kan de deuren openen naar een wereld van lokale herkenning. Klanten, zowel bestaande als potentiële, zien direct dat je lokaal gevestigd bent. Dit schept vertrouwen en kan de drempel verlagen om contact op te nemen. Ook kan het bijdragen aan een sterker lokaal netwerk. Binnen de zakenwereld, waar persoonlijk contact en vertrouwen van groot belang zijn, kan dit net het verschil maken. Daarnaast straalt het ook professionaliteit uit: je investeert in een lokaal netnummer, waarmee je indirect aangeeft dat je betrokken bent bij de gemeenschap.

Lokale netnummers: Meer dan alleen cijfers

Lokale netnummers zijn meer dan slechts een reeks cijfers die voor je telefoonnummer staan. Ze zijn een symbool van gemeenschapsbinding en een teken dat je geïnvesteerd bent in de regio. Een 023 netnummer kan een sterk marketinginstrument zijn. Het geeft een signaal af dat je de lokale markt begrijpt, waardeert en hier actief deel van uitmaakt. Voor bedrijven kan dit betekenen dat ze worden gezien als een betrouwbare, lokale speler, wat kan leiden tot een sterkere klantenbinding en meer vertrouwen van consumenten.

23 nummer aanvragen bij Flexamedia: Hoe werkt dat?

Het aanvragen van een 023 nummer is via Flexamedia een fluitje van een cent. Bij Flexamedia begrijpen we het belang van een lokaal netnummer voor bedrijven. Daarom hebben we het proces van aanvragen zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt. Naast het gemak, biedt Flexamedia ook nog eens uiterst competitieve tarieven. Met de mogelijkheid om voor slechts €21 per maand onbeperkt te bellen over drie toestellen, zorgen wij ervoor dat je niet alleen lokaal bereikbaar bent, maar ook nog eens voordelig uit bent.

Onbeperkt bellen: De Flexamedia belofte

In onze snel veranderende zakelijke wereld speelt communicatie een cruciale rol. Goede, duidelijke communicatie kan het verschil betekenen tussen een geslaagd zakelijk project en een gemiste kans. Het is dan ook niet verrassend dat bedrijven steeds meer waarde hechten aan betrouwbare en kostenefficiënte communicatiemiddelen. Flexamedia begrijpt de behoeften van moderne bedrijven als het gaat om communicatie. Daarom bieden we een ongeëvenaarde telefoondienst aan met de belofte van ‘onbeperkt bellen’. Wat houdt deze belofte precies in?

Kostenbesparing: Voor slechts €21 per maand krijg je toegang tot onbeperkt bellen. Dit betekent dat je nooit meer verrassende kosten op je telefoonrekening zult zien. Of je nu tientallen korte gesprekken voert of urenlang in een conference call zit, de kosten blijven gelijk.

Bereikbaarheid voor drie toestellen: De dienst is niet beperkt tot slechts één toestel. Je kunt tot drie verschillende toestellen aansluiten onder dit tarief. Dit is ideaal voor bedrijven die meerdere medewerkers of afdelingen hebben die constant bereikbaar moeten zijn.

Betrouwbare verbinding: Onbeperkt bellen is geweldig, maar wat als de verbinding niet betrouwbaar is? Bij Flexamedia waarborgen we een hoge kwaliteit van onze telefoondienst, zodat je altijd heldere gesprekken kunt voeren zonder onderbrekingen of technische problemen.

Ondersteuning en service: Mocht je ooit problemen ondervinden of vragen hebben over je telefoondienst, dan staat het Flexamedia-team altijd klaar om te helpen. Onze klantenservice is er om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je telefoondienst haalt.

Steden en dorpen onder het 023 netnummer

Het 023 netnummer is niet beperkt tot slechts één stad of dorp. Integendeel, het beslaat een breed scala aan locaties, elk met hun eigen unieke charme en karakter. Enkele van deze plaatsen zijn: Velserbroek, Zandvoort, Bloemendaal, Spaarndam, Santpoort-Noord, Heemstede, Hoofddorp, Zwaanshoek, en vele anderen. Het hebben van een 023 nummer geeft je dus niet alleen een verbinding met Haarlem, maar met een hele regio vol potentieel en mogelijkheden.

Hulp nodig bij het aanvragen van een telefoonnummer?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.