Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

085 Nummer Aanvragen bij Flexamedia: Slechts €20 voor Onbeperkt Bellen in NL, €27 in Europa!

Stap in de wereld van grenzeloze communicatie met een 085 nummer. Voor maar €20 per maand bel je onbeperkt uit en geniet je van onze geavanceerde online telefooncentrale. En met onze mobiele app, geschikt voor zowel IOS als Android, heb je jouw zakelijke communicatie altijd binnen handbereik. Flexamedia maakt bellen stijlvol, simpel en super efficiënt!

 

Wereldwijd bereikbaar

Onbeperkt bellen zonder een lokaal tarief

Vast bedrag

Voor €20,- p/m  kun je onbeperkt bellen.

Geen abonnement. Maandelijks opzegbaar.

Instellen op 3 toestellen.

Jouw 085 nummer kunnen op je 3 toestellen configureren. Zonder limiten 🙂

Binnen 24 uur bereikbaar met je 085 nummer.

085 netnummer is regio onafhankelijk.

De Voordelen van 085 Nummer voor Jouw Bedrijf met Flexamedia

 

Wat is een 085 nummer?

085 nummers zijn unieke, niet-regiogebonden telefoonnummers. In tegenstelling tot traditionele telefoonnummers die gekoppeld zijn aan een specifieke stad of regio, bieden 085 nummers een landelijke uitstraling. Dit betekent dat, ongeacht waar jouw bedrijf zich in Nederland bevindt, je altijd bereikbaar bent onder één uniform nummer.

Waarom kiezen bedrijven voor 085 nummer?

De keuze voor een 085 nummer is niet alleen strategisch, maar ook praktisch. Deze nummers stralen een professionele uitstraling uit, wat essentieel is in een concurrerende markt. Klanten en partners zien een 085 nummer vaak als een teken dat ze te maken hebben met een gevestigd en betrouwbaar bedrijf.

Onbeperkt uitbellen Nederland

€20

per maand

Nummer aanvragen

3 toestellen instellen

100% installatiehulp bij toestel

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Openingstijden

Wachtrij

Verschillende 085 nummers

Maandelijks opzegbaar (geen abbo)

Smartphone App (IOS/Android)

Buitenland bereikbaar

Onbeperkt uibellen naar Europa

€27

per maand

Nummer aanvragen

3 toestellen instellen

100% installatiehulp bij toestel

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Openingstijden

Wachtrij

Verschillende 085 nummers

Maandelijks opzegbaar (geen abbo)

Smartphone App (IOS/Android)

Buitenland bereikbaar

Optimale Bereikbaarheid met een 085 Nummer via Flexamedia

In een wereld waar communicatie centraal staat, is het essentieel voor bedrijven om altijd en overal bereikbaar te zijn. Flexamedia, een pionier in de telefoniedienstverlening, biedt deze optimale bereikbaarheid met hun 085 nummer dienst. Maar wat maakt dit nummer zo speciaal en hoe kan het de groei en efficiëntie van jouw bedrijf bevorderen?

Landelijke Uitstraling met Flexamedia

Een 085 nummer is uniek omdat het niet gebonden is aan een specifieke regio in Nederland. Dit betekent dat, ongeacht waar jouw bedrijf zich bevindt, je altijd onder hetzelfde nummer bereikbaar bent. Dit geeft een uniforme en professionele uitstraling, wat essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen bij klanten.

De Kracht van Niet-Regiogebonden Zijn

Met een 085 nummer van Flexamedia hoef je je geen zorgen te maken over verhuizingen of uitbreidingen. Het nummer blijft consistent, waardoor je altijd bereikbaar blijft voor klanten en partners, zonder dat je je contactgegevens hoeft te wijzigen.

Waarom Kiezen voor Flexamedia?

Flexamedia onderscheidt zich van andere aanbieders door hun uitgebreide dienstenpakket. Voor slechts €20 per maand krijg je een 085 nummer en onbeperkt bellen via VoIP binnen Nederland. En voor degenen die regelmatig zakendoen in Europa, biedt Flexamedia een onbeperkt bellen pakket voor heel Europa voor slechts €27 per maand. Dit zorgt voor transparante kosten en betrouwbare communicatie, elke keer weer.

Internationaal Zakendoen zonder Grenzen

Met het onbeperkt bellen pakket voor Europa van Flexamedia ben je niet alleen in Nederland, maar in heel Europa bereikbaar voor een vast bedrag. Dit betekent naadloze communicatie met klanten en partners, ongeacht waar je zaken doet.

Onbeperkt bellen is echt onbeperkt bellen

Kosten en Tarieven van 085 Nummers bij Flexamedia

 

In de wereld van zakelijke communicatie is een betrouwbare telefoniedienst onmisbaar. Een 085 nummer biedt bedrijven de mogelijkheid om landelijk bereikbaar te zijn, zonder gebonden te zijn aan een specifieke regio. Maar wat zijn de kosten van zo’n nummer? Flexamedia, een toonaangevende aanbieder van 085 nummers, biedt transparante en concurrerende tarieven. Laten we de kosten en tarieven van 085 nummers bij Flexamedia nader bekijken.

Vast Tarief voor Onbeperkt Bellen

Een van de grootste voordelen van Flexamedia is het vaste tarief voor onbeperkt bellen. Voor slechts €20 per maand kunnen bedrijven genieten van onbeperkt bellen via VoIP binnen Nederland. Dit betekent duidelijkheid in kosten en geen verrassingen aan het einde van de maand.

Onbeperkt Bellen in Europa

Voor bedrijven die ook buiten Nederland actief zijn, biedt Flexamedia een uitgebreid pakket aan. Voor een vast bedrag van €27 per maand kunnen bedrijven onbeperkt bellen naar alle Europese bestemmingen. Dit maakt internationaal zakendoen eenvoudiger en kostenefficiënter.

Vergelijking met Andere Aanbieders

In vergelijking met andere aanbieders van 085 nummers, biedt Flexamedia een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De combinatie van concurrerende tarieven, hoogwaardige dienstverlening en uitstekende klantenservice maakt Flexamedia tot een voor de hand liggende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare telefoniedienst.

Voordelen van Flexamedia’s 085 Nummer

Naast de aantrekkelijke tarieven biedt een 085 nummer van Flexamedia tal van andere voordelen. Denk aan functies zoals Whatsapp Business, gespreksopnames, keuzemenu’s en nog veel meer. Al deze functies zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun communicatie te optimaliseren en hun klantenservice naar een hoger niveau te tillen.

085 vs. 088 Nummers: Wat is hert verschil tussen 085 en 088?

In de wereld van zakelijke telefonie zijn er diverse nummerreeksen die bedrijven kunnen kiezen om hun bereikbaarheid te optimaliseren. Twee van de meest populaire keuzes zijn de 085 en 088 nummers. Maar wat zijn de verschillen tussen deze twee? En hoe positioneert Flexamedia zich in dit spectrum? Laten we deze nummers nader onderzoeken en Flexamedia’s aanbod onder de loep nemen.

Wat zijn 085 Nummers?

085 nummers zijn niet-regiogebonden telefoonnummers. Dit betekent dat ze niet gekoppeld zijn aan een specifieke stad of regio in Nederland. Ze zijn ideaal voor bedrijven die landelijk opereren en een uniforme uitstraling willen hebben, ongeacht hun fysieke locatie.

En 088 Nummers?

088 nummers zijn ook niet-regiogebonden, maar er is een belangrijk verschil: ze worden specifiek toegewezen aan grotere organisaties en vereisen een reeks van minimaal 100 nummers. Dit maakt ze ideaal voor grotere bedrijven of corporaties die een aanzienlijk volume aan inkomende oproepen hebben.

Flexamedia’s Aanbod

Flexamedia, gespecialiseerd in het aanbieden van 085 nummers, richt zich op het bieden van optimale bereikbaarheid voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Voor een vast tarief van €20 per maand bieden ze onbeperkt bellen via VoIP binnen Nederland. En voor bedrijven die ook buiten de landsgrenzen actief zijn, is er het aantrekkelijke aanbod van onbeperkt bellen in Europa voor slechts €27 per maand.

Waarom Kiezen voor Flexamedia’s 085 Nummer?

Naast de aantrekkelijke tarieven biedt Flexamedia tal van voordelen die hun 085 nummer dienst uniek maken. Denk aan functies zoals Whatsapp Business, gespreksopnames, gratis doorschakelen, en een keuzemenu. Al deze functies zijn ontworpen om de communicatie-ervaring te verbeteren en de klantenservice te optimaliseren.

De Toekomst van Zakelijke Telefonie

Zakelijke telefonie, ooit beperkt tot traditionele vaste lijnen en fysieke telefooncentrales, heeft een revolutionaire transformatie ondergaan. Met de opkomst van digitale technologieën en cloud-oplossingen is de manier waarop bedrijven communiceren drastisch veranderd. Maar wat betekent dit voor de toekomst? En hoe past het aanvragen van een 085 nummer in dit toekomstbeeld?

Cloud-gebaseerde Oplossingen

Een van de meest opvallende trends in zakelijke telefonie is de verschuiving naar cloud-gebaseerde oplossingen. Deze systemen bieden bedrijven de flexibiliteit om overal en altijd te communiceren, zonder gebonden te zijn aan fysieke hardware. Het resultaat? Verhoogde efficiëntie, schaalbaarheid en kostenbesparingen.

De Rol van 085 Nummers

In deze context van digitalisering speelt het 085 nummer een cruciale rol. Deze niet-regiogebonden nummers bieden bedrijven een landelijke uitstraling, wat essentieel is in een steeds meer verbonden Nederland. Het aanvragen van een 085 nummer is dan ook een strategische zet voor bedrijven die hun bereik willen vergroten en een professioneel imago willen uitstralen.

 

De Kracht van VoIP

VoIP, of Voice over Internet Protocol, is een technologie die spraakcommunicatie en multimedia-sessies via internet mogelijk maakt. In plaats van te vertrouwen op traditionele telefoonlijnen, gebruikt VoIP het internet om gesprekken te voeren, wat resulteert in lagere kosten en verhoogde flexibiliteit.

  1. Kostenbesparing: VoIP gesprekken, vooral internationale, zijn vaak goedkoper dan traditionele telefoongesprekken. Door een 085 nummer te combineren met VoIP, kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op communicatiekosten.
  2. Flexibiliteit en Mobiliteit: Met VoIP kunnen medewerkers overal bellen en gebeld worden, zolang ze maar een internetverbinding hebben. Dit betekent dat een medewerker in Amsterdam met hetzelfde gemak kan communiceren als iemand in Maastricht, allemaal onder hetzelfde 085 nummer.
  3. Geavanceerde Functies: VoIP diensten bieden vaak functies zoals gespreksdoorschakeling, voicemail naar e-mail, en videoconferenties. Gecombineerd met de professionele uitstraling van een 085 nummer, kunnen bedrijven een hoogwaardige communicatie-ervaring bieden.
  4. Schaalbaarheid: Zowel 085 nummers als VoIP diensten zijn uiterst schaalbaar. Dit betekent dat naarmate jouw bedrijf groeit, je gemakkelijk meer nummers of lijnen kunt toevoegen zonder grote infrastructuurwijzigingen.
  5. Betrouwbaarheid: VoIP-technologie heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld, wat resulteert in verbeterde gesprekskwaliteit en betrouwbaarheid. Door dit te combineren met een 085 nummer, zorg je voor een stabiele en heldere communicatie.
Integratie met Andere Platforms

De toekomst van zakelijke telefonie gaat niet alleen over bellen. Het gaat om de integratie van telefonie met andere communicatieplatforms. Denk aan functies zoals Whatsapp Business, videoconferenties en CRM-integraties. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een naadloze communicatie-ervaring, waarbij alle tools onder één dak samenkomen.

 

085 nummer aanvragen VoIP zakelijke telefonie

In 3 stappen een eigen nummer aanvragen.

Het hebben van een 085 nummer kan jouw bedrijf een professionele uitstraling geven en je bereikbaarheid vergroten.
Flexamedia maakt het proces van het aanvragen van zo’n nummer eenvoudig en gestroomlijnd.
Hier is een beknopte gids om je door de drie eenvoudige stappen te leiden.

01

Stap 1: Nummer Aanvragen en Gegevens Invullen

Begin met het invullen van het aanvraagformulier dat je op deze pagina vindt. Vul alle benodigde gegevens in en kies vervolgens het pakket dat het beste bij jouw zakelijke behoeften past.

 

02

Stap 2: VoIP-omgeving Aanmaken

Zodra je jouw aanvraag hebt ingediend, gaat ons team achter de schermen aan de slag. We creëren een specifieke cloudomgeving voor jou, waarin alle benodigde systemen en functies worden voorbereid en klaargezet.

03

Stap 3: Persoonlijke Afstemming en Installatie

Wat Flexamedia onderscheidt, is onze persoonlijke touch. Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met je op om de laatste details te bespreken. Samen met jou stellen we alles in, zodat je nieuwe 085 nummer naadloos wordt geïntegreerd in jouw zakelijke operaties.

Niet tevreden? maandelijks opzegbaar.

Voordelen van 085 nummer voor een landelijke uitstraling.

Bij ons kun je zonder extra kosten, gratis een 085 nummer aanvragen. Voor maar €20,- per maand krijg je bij ons het all inclusive pakket zonder verborgen kosten. Dit betekent dat je:

binnen 24 na aanvraag bereikbaar bent op jouw nieuwe 085 nummer

een zakelijke voicemail in kunt stellen

het abonnement kunt koppelen aan drie verschillende apparaten voor de vaste prijs van €20,-

beschikt over een mobiele app die zowel voor IOS als voor Android geschikt is

verschillende landelijke nummers

gratis oproepen doorschakelen naar mobiel

Wil je niet alleen landelijk bellen, maar wil je ook zorgen voor een internationale bereikbaarheid voor een vaste prijs? Dan kun je een 085 nummer aanvragen waarmee je internationaal kunt bellen voor een vaste prijs van €27,- per maand per stuk.

085 nummer aanvragen
Een kleine greep van onze klanten
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen

Een nummer kiezen is in 5 minuten gebeurd.

Waarom vandaag nog een 085 nummer aanvragen?

Het aanvragen van een 085 nummer biedt jou als ondernemer verschillende voordelen:

een 085 nummer is niet gebonden aan een bepaalde regio

je bent zowel in het binnen- als in het buitenland bereikbaar

je creëert een professionele uitstraling wanneer het gaat om de bereikbaarheid van je bedrijf

bellers betalen nooit extra in het buitenland

je kunt WhatsAppen naar de bellers via een 085 nummer (laagdrempelige manier van contact)

De voordelen van een 085 nummer aanvragen?

Enkele voorbeelden van voordelen

Dat een 085 bijdraagt aan de professionaliteit van je bedrijf is natuurlijk leuk, maar biedt zo’n telefoonnummer je ook nog andere voordelen? Het antwoord hierop is JA. Naast dat je een landelijke uitstraling creëert is het bellen naar een 085 nummer voordelig. Hierdoor ligt de drempel voor (potentiële) klanten een stuk lager om telefonisch contact met jou op te nemen.

Een ander groot voordeel van een 085 nummer is je dit nummer heel gemakkelijk kunt integreren met VoIP telefonie. Dit is met name interessant wanneer je vaak belt via een internetverbinding, locatieonafhankelijk wilt kunnen bellen of wanneer je bedrijf beschikt over meerdere vestigingen.

Wat betaal ik als ik een 085 nummer aanvraag?

Ook voor jou als ondernemer zijn de kosten die je voor bellen met een 085 nummer betaalt laag. Al voor €20,- per maand kun je onbeperkt bellen met zo’n nummer. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor hoge aansluitkosten of ‘kleine lettertjes’ want die zijn er namelijk niet. Vraag je vandaag jouw nieuwe 085 nummer bij ons aan? Dan ben je binnen 24 bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer.

Een ander groot voordeel van een 085 nummer is je dit nummer heel gemakkelijk kunt integreren met VoIP telefonie. Dit is met name interessant wanneer je vaak belt via een internetverbinding, locatieonafhankelijk wilt kunnen bellen of wanneer je bedrijf beschikt over meerdere vestigingen.

Voor wie is een 085 nummer bedoeld?

Een 085 nummer is geschikt voor iedereen die een landelijke uitstraling aan zijn of haar bedrijf wilt geven. Zeker wanneer je online economische zaken doet is dit zeer aan te raden. Daarnaast kan een 085 nummer alle landelijke nummers en servicenummers bellen. Veel lager dan de tarieven die vaak betaald worden voor het bellen naar telefoonnummers die verbonden zijn met een provider. Wil je professionaliteit uitstralen en je (potentiële) klanten de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier telefonisch contact met je op te nemen? Vraag dan vandaag nog jouw 085 nummer aan.

Wat moet ik doen om een eigen zakelijke 085 nummer aan te vragen?

Wil je graag een 085 nummer aanvragen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de installatie en integratie van dit nummer? Schroom niet en vraag onze experts om de hulp en ondersteuning die je nodig hebt. Ze staan graag voor je klaar. Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je meteen overgaat tot het aanvragen van een 085 nummer? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Altijd bereikbaar met een 085 netnummer

Een belangrijk voordeel van VoIP is dat het ervoor gaat zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Als je gebruik gaat maken van reguliere telefonie, dan is dat in veel gevallen helaas niet zo. Dan zit je namelijk vast aan één specifieke werkplek, maar in dit tijdperk is dat natuurlijk helemaal anders. Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Dus of je nu in de auto zit, thuis bent, op kantoor bent of op een hele andere plek. Je kunt altijd bereikbaar zijn, omdat het in verbinding staat met het internet. Wellicht is er bijvoorbeeld een belangrijke klant die meer wil weten over de diensten of producten die jij aanbiedt. Dan is die bereikbaarheid zeer handig.

Flexibel zonder vaste contract en kleine lettertjes

Een ander belangrijk voordeel is de flexibiliteit waar je van kunt profiteren. Als je bijvoorbeeld voor een reguliere provider gaat, dan zit je in de meeste gevallen vast aan een contract. In het beste geval is dit een jaarcontract, maar het kan ook nog eens zo zijn dat je langer aan een contract vast zit. In veel gevallen is dit zeer nadelig, want misschien zie je bijvoorbeeld een betere aanbieding. In dat geval kunnen we dan begrijpen dat je van je oude contract af wil. Maar je kunt bijvoorbeeld ook te maken krijgen met geldproblemen. Dan wil je ook graag van je contract af. Bij VoIP is dit een fluitje van een cent. Bovendien is VoIP zeer gemakkelijk te integreren met een 085-nummer, waardoor je als bedrijf aan het vernieuwen bent.

Welke gemeente heeft 085?

Het 085-nummer is een uniek beestje in de wereld van telefoonnummers in Nederland. Het is niet gebonden aan een specifieke gemeente, maar zweeft vrij door het hele land, beschikbaar voor gebruik door bedrijven waar ze ook gevestigd zijn.

Wat is een 085-nummer?

Een 085-nummer is een bijzonder soort telefoonnummer in Nederland. Het is niet verankerd aan een specifieke locatie of regio, waardoor bedrijven het kunnen gebruiken om een landelijke uitstraling te creëren, ongeacht hun fysieke locatie.

Waar is 085?

Het 085-nummer is een vrije vogel, niet gebonden aan een specifieke locatie in Nederland. Elk bedrijf, waar dan ook in het land, kan het gebruiken, ongeacht hun fysieke locatie.

Wat is een 085-nummer?

Een 085-nummer is een soort telefoonnummer dat niet is vastgepind op een specifieke geografische locatie in Nederland. Bedrijven gebruiken het vaak om een landelijke aanwezigheid te suggereren. Het gebruik van een 085-nummer betekent dat klanten overal in Nederland tegen lokaal tarief kunnen bellen, ongeacht waar het bedrijf zich bevindt.

Wie belt er met 085?

Elk bedrijf in Nederland kan een 085-nummer gebruiken. Het is een niet-geografisch gebonden nummer, wat betekent dat het niet is gekoppeld aan een specifieke locatie. Dit maakt het een populaire keuze voor bedrijven die een landelijke uitstraling willen hebben.

Is een 085-nummer gratis?

Nee, een 085-nummer is niet kosteloos. Het tarief voor het bellen naar een 085-nummer is hetzelfde als het tarief voor het bellen naar een regulier vast nummer in Nederland.

Waar is 085 het kengetal van?

Het kengetal 085 is niet gekoppeld aan een specifieke stad of regio in Nederland. Het is een niet-geografisch gebonden nummer dat door bedrijven in heel Nederland kan worden gebruikt.

Hulp nodig bij het aanvragen van een 085 nummer?

Neem vrijblijvend contact op

Onze experts staan klaar om jou te helpen met het aanvragen van 085 nummers. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.