Een 085 nummer aanvragen om onbeperkt uit te kunnen bellen?

Onbeperkt uitbellen met een 085 nummer voor 2 tientjes per maand. Onze telefooncentrale  beschikt over een mobiele app die zowel voor IOS als voor Android geschikt is.

Wereldwijd bereikbaar

Onbeperkt bellen

Vast bedrag

Voor €20,- p/m  kun je onbeperkt bellen.

Geen contracten. Maandelijks opzegbaar.

Instellen op 3 toestellen.

Jouw 085 nummer kunnen op je 3 toestellen configureren. Zonder limiten 🙂

Binnen 24 uur bereikbaar met je 085 nummer.

085 nummer aanvragen

Waarom is een 085 nummer belangrijk?

Een 085 nummer is ontzettend in trek bij ondernemers. Dit geldt niet alleen voor grote bedrijven, maar ook zeker voor zzp’ers en andere mkb-bedrijven. Ben jij een ondernemer en beschik je nog niet over een 085 nummer? Dan is nú het moment om zo’n nummer aan te vragen bij Flexamedia.

N

Goede telefoonverbinding

Een goede telefoonverbinding is voor veel bedrijven essentieel. Niet iedere klant wil namelijk contact leggen via e-mail of social media. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat je telefonisch goed bereikbaar bent. Een goede telefoonverbinding creëer je door een 085 nummer aan te vragen.

N

Altijd bereikbaar

De tijd dat je als ondernemer alleen bereikbaar was tijdens kantoortijden is voorbij. Tegenwoordig wordt er eigenlijk van je verlangt dat je het liefst 24/7 bereikbaar bent. Natuurlijk is dit vaak niet nodig, maar het is wel belangrijk dat je snel kunt anticiperen op vragen van klanten. Wanneer je beschikt over een 085 nummer, kun je dit nummer eenvoudig doorschakelen naar je mobiele telefoon. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te bellen via 4G, 5G en WiFi.

VoIP telefonie

VoIP telefonie staat voor Voice over Internet Protocol. In het kort betekent dit dat je met VoIP telefonie belt via het internet. Deze manier van bellen is vele malen goedkoper dan het bellen via een traditionele telefooncentrale. Met behulp van een telefooncentrale in de cloud krijg jij namelijk de gelegenheid om met VoIP telefonie te bellen via het internet. Naast die telefooncentrale in de cloud heb je het volgende nodig wanneer je gebruik wilt maken van VoIP telefonie:

N

Telefoonnummers

Quis Bij VoIP telefonie bel je via jouw IP-adres. Dit adres is gekoppeld aan een telefoonnummer. Je hebt dus wel een telefoonnummer nodig om te kunnen bellen via het internet. Beschik je nog niet over een zakelijk telefoonnummer? Vraag dan een 085 nummer aan. Heb je al wel een telefoonnummer maar wil je overstappen naar VoIP telefonie? Dan is dit zeker mogelijk en kun je je huidige telefoonnummer(s) gewoon behouden. exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat duis aute.

N

Telefooncentrale in de cloud

Bellen via het internet kan alleen met behulp van een telefooncentrale in de cloud. Vraag je VoIP telefonie bij Flexamedia aan? Dan bieden we je de juiste hulp en ondersteuning bij je gehele zakelijke telefoonoplossingen. Denk aan wachtrijen, wie is op welk nummer te bereiken, koppelingen, etc.

N

Altijd bereikbaar

Of je nu op een handdoek aan het strand ligt, in de auto zit, thuis bent of in een restaurant; met VoIp telefonie ben je altijd bereikbaar, waar je ook bent. Natuurlijk is het zo nu en dan ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat je er even niet bent maar jezelf volledig focust op je gezin, hobby’s etc. Op zo’n moment kun je er dan voor kiezen om een automatisch antwoord bericht in te stellen of de telefoon door te schakelen naar een van je collega’s of compagnons.

N

Flexibel

Vraag je een zakelijk telefoonnummer aan bij een provider? Dan wordt je altijd geconfronteerd met contracten voor een bepaalde periode, aansluitkosten, etc. Kies je voor een 085 nummer in combinatie met VoIP telefonie? Dan is dit niet het geval. Wanneer je bij ons zo’n telefoonnummer aanvraagt en gebruik gaat maken van bellen via het internet zit je nergens aan vast. Je weet immers maar nooit wat de toekomst brengt. Het is niet te hopen, maar iedereen kan te maken krijgen met geldproblemen waardoor eventuele abonnementskosten niet meer voldaan kunnen worden.

Niet tevreden? maandelijks opzegbaar.

Voordelen 085 nummer in combinatie met VoIp telefonie.

Bij ons kun je kosteloos, dus gratis een 085 nummer aanvragen. Voor maar €20,- per maand krijg je bij ons het all inclusive pakket zonder verborgen kosten. Dit betekent dat je:

binnen 24 na aanvraag bereikbaar bent op jouw nieuwe 085 nummer

een zakelijke voicemail in kunt stellen

het abonnement kunt koppelen aan drie verschillende apparaten voor de vaste prijs van €20,-

beschikt over een mobiele app die zowel voor IOS als voor Android geschikt is

gratis doorschakelmogelijkheden krijgt

Wil je niet alleen landelijk bellen, maar wil je ook zorgen voor een internationale bereikbaarheid voor een vaste prijs? Dan kun je een 085 nummer aanvragen waarmee je internationaal kunt bellen voor een vaste prijs van €27,- per maand.
085 nummer aanvragen
Een kleine greep van onze klanten
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen

Een 085 nummer aanvragen is zo gedaan.

Waarom vandaag nog een 085 nummer aanvragen?

Het aanvragen van een 085 nummer biedt jou als ondernemer verschillende voordelen:

een 085 nummer is niet regio gebonden

je bent zowel in het binnen- als in het buitenland bereikbaar

je creëert een professionele uitstraling wanneer het gaat om de bereikbaarheid van je bedrijf

je kunt WhatsAppen via een 085 nummer

De voordelen van een 085 nummer aanvragen?

Welke voordelen biedt een 085 nummer aanvragen aan?

Dat een 085 bijdraagt aan de professionaliteit van je bedrijf is natuurlijk leuk, maar biedt zo’n telefoonnummer je ook nog andere voordelen? Het antwoord hierop is JA. Naast dat je een landelijke uitstraling creëert is het bellen naar een 085 nummer voordelig. Hierdoor ligt de drempel voor (potentiële) klanten een stuk lager om telefonisch contact met jou op te nemen.

Een ander groot voordeel van een 085 nummer is je dit nummer heel gemakkelijk kunt integreren met VoIP telefonie. Dit is met name interessant wanneer je vaak belt via een internetverbinding, locatieonafhankelijk wilt kunnen bellen of wanneer je bedrijf beschikt over meerdere vestigingen.

Wat betaal ik als ik een 085 nummer aanvraag?

Ook voor jou als ondernemer zijn de kosten die je voor bellen met een 085 nummer betaalt laag. Al voor €20,- per maand kun je onbeperkt bellen met zo’n nummer. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor hoge aansluitkosten of ‘kleine lettertjes’ want die zijn er namelijk niet. Vraag je vandaag jouw nieuwe 085 nummer bij ons aan? Dan ben je binnen 24 bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer.

Een ander groot voordeel van een 085 nummer is je dit nummer heel gemakkelijk kunt integreren met VoIP telefonie. Dit is met name interessant wanneer je vaak belt via een internetverbinding, locatieonafhankelijk wilt kunnen bellen of wanneer je bedrijf beschikt over meerdere vestigingen.

Voor wie is een 085 nummer bedoeld?

Een 085 nummer aanvragen is geschikt voor iedereen die een landelijke uitstraling aan zijn of haar bedrijf wilt geven. Zeker wanneer je een online ondernemer bent is dit zeer aan te raden. Daarnaast is kan een 085 nummer gebeld worden tegen een laag tarief. Veel lager dan de tarieven die vaak betaald worden voor het bellen naar telefoonnummers die verbonden zijn met een provider. Wil je professionaliteit uitstralen en je (potentiële) klanten de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier telefonisch contact met je op te nemen? Vraag dan vandaag nog jouw 085 nummer aan.

Wat moet ik doen om een eigen zakelijke 085 nummer aan te vragen?

Wil je graag een 085 nummer aanvragen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de installatie en integratie van dit nummer? Schroom niet en vraag onze experts om de hulp en ondersteuning die je nodig hebt. Ze staan graag voor je klaar. Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je meteen overgaat tot het aanvragen van een 085 nummer? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

085 nummer aanvragen

Hulp nodig bij het aanvragen van een 085 nummer?

Neem vrijblijvend contact op

Onze experts staan klaar om jou te helpen met het aanvragen van een 085 telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.