Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Zutphen
Website laten maken Zutphen
Website laten maken Zutphen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Zutphen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Zutphen

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Zutphen en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Zutphen ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Zutphen zijn er gewoonlijk meerdere zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een uniek ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Zutphen begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina begint met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit doen vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Zutphen voor eenmanszaken uit de regio Zutphen

Indien je als lokale ondernemer in de omgeving Zutphen een nieuwe website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Zutphen te laten bouwen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina samenvoegen of verwijderen
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door vaak aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van originele blogartikelen en verschillende interessante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw internet site wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw web site als 1 van de eerste word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Zutphen mkb’er een interessante, responsive website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Zutphen

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is namelijk afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Zutphen, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Zutphen maken door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie meegeven. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Zutphen en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Zutphen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.