Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Steenwijk
Website laten maken Steenwijk
Website laten maken Steenwijk

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Steenwijk voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Steenwijk

Heb jij binnen Een korte tijd een site nodig in Steenwijk en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Steenwijk ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe website in Steenwijk zijn er gewoonlijk meerdere dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een site met een uniek ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Steenwijk begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een website start met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat we dit fiksen vinden we het gezellig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende web site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Steenwijk voor mkb’ers uit omgeving Steenwijk

Wanneer je als lokale zelfstandige in de omgeving Steenwijk een mooie website wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw informatieve website in Steenwijk te laten maken door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of verwijderen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door vaak wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het publiceren van leuke blogs en meerdere nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw blog wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste keyword.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als één van de eersten word weergegeven in de resultaten die Google toont.

Wil je als Steenwijk mkb’er een Professionele, responsive website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Steenwijk

De website van jouw onderneming is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of service is namelijk ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Steenwijk, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Steenwijk programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Steenwijk en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met ons op als dit het geval is. Veelal kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Steenwijk ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.