Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Sneek
Website laten maken Sneek
Website laten maken Sneek

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Sneek voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Sneek

Heb jij binnen no-time een web pagina nodig in Sneek en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Sneek ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Sneek zijn er in het algemeen verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een apart ontwerp wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Sneek begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een web site start met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens we dit fiksen vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site bepalend is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Sneek voor eenmanszaken uit de regio Sneek

Wanneer je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Sneek een nieuwe internet site wilt laten programmeren, wil je dus wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw internet site in Sneek te laten doen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Nieuwe pagina samenvoegen of verwijderen
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door regelmatig wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk onder andere aan het posten van interessante blogs en meerdere interessante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw internet site wordt de kans groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eersten verschijnt in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Sneek zzp’er een interessante, responsive website laten maken voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Sneek

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of service is zeker afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Sneek, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als klant.

Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Sneek ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Sneek en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op als dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Sneek ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.