Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Rotterdam
Website laten maken Rotterdam
Website laten maken Rotterdam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Rotterdam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Rotterdam

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Rotterdam en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Rotterdam ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Rotterdam zijn er gewoonlijk verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt immers niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een web site met een apart ontwerp wat geschikt is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Rotterdam begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een webpagina start met het aanmaken van een pakkende domeinnaam. Voordat wij dit fiksen vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Rotterdam voor uit de regio Rotterdam

Indien je als lokale ondernemer in de regio Rotterdam een professionele website wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Rotterdam te laten doen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit absoluut prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina samenvoegen of deleten
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door frequent wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van handige nieuws en verschillende nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw pagina wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Rotterdam mkb’er een leuke, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Rotterdam

De website van jouw onderneming is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Rotterdam, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Rotterdam ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Rotterdam en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gemakkelijk even contact met ons op als dit het geval is. Meestal kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Rotterdam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.