Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Rijswijk
Website laten maken Rijswijk
Website laten maken Rijswijk

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Rijswijk voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Rijswijk

Heb jij binnen Een korte tijd een site nodig in Rijswijk en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Rijswijk ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Rijswijk zijn er meestal meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een site met een uniek ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Rijswijk begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina begint met het registreren van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het gezellig om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Rijswijk voor zzp’ers uit omgeving Rijswijk

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Rijswijk een nieuwe internet site wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Rijswijk te laten maken door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of verwijderen
● Beeld uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door herhaaldelijk aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van interessante blogartikelen en diverse nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw pagina wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als één van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Rijswijk zzp’er een interessante, responsive website laten bouwen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Rijswijk

De website van jouw onderneming is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of diensten is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Rijswijk, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Rijswijk programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Rijswijk en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Erg vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan heel graag voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Rijswijk ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.