Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Maassluis
Website laten maken Maassluis
Website laten maken Maassluis

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Maassluis voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Maassluis

Heb jij binnen Een korte tijd een site nodig in Maassluis en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Maassluis ?

Bij het laten maken van een nieuwe website in Maassluis zijn er doorgaans verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een site met een apart opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Maassluis begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een site start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens we dit fiksen vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe web site vooral gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Maassluis voor zzp’ers uit omgeving Maassluis

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Maassluis een nieuwe website wilt laten ontwikkelen, wil je dus wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Maassluis te laten maken door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of verwijderen
● Afbeeldingen toevoegen of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door regelmatig wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van spannende blogartikelen en verschillende relevante content. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw website als 1 van de eersten verschijnt in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Maassluis zzp’er een leuke, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Maassluis

De website van jouw firma is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is zeker afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Maassluis, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Maassluis programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Maassluis en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Heel vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan met alle plezier voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Maassluis ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.