Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Lisse
Website laten maken Lisse
Website laten maken Lisse

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Lisse voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Lisse

Heb je binnen Een korte tijd een site nodig in Lisse en wil je deze laten maken door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Lisse ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Lisse zijn er meestal verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een apart design wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Lisse begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een web site start met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige website relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Lisse voor eenmanszaken uit omgeving Lisse

Indien je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Lisse een professionele website wilt laten programmeren, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Lisse te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door periodiek wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het plaatsen van goede blogartikelen en diverse interessante content. Door altijd bezig te zijn met jouw site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw internet site als één van de eerste word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Lisse mkb’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Lisse

De website van jouw firma is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of service is namelijk ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Lisse, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste ontwerp ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Lisse ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Lisse en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Lisse ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.