Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Katwijk
Website laten maken Katwijk
Website laten maken Katwijk

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Katwijk voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Katwijk

Heb je binnen no-time een web pagina nodig in Katwijk en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Katwijk ?

Bij het laten designen van een nieuwe site in Katwijk zijn er in het algemeen meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Katwijk begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een website start met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Voordat we dit fiksen vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende website relevant is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Katwijk voor zzp’ers uit de regio Katwijk

Indien je als plaatselijke zelfstandige in de regio Katwijk een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Katwijk te laten doen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit absoluut prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Nieuwe pagina samenvoegen of deleten
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door periodiek wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het publiceren van interessante nieuws en meerdere interessante content. Door continu bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede keyword zorg je er namelijk voor dat jouw site als 1 van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Katwijk mkb’er een mooie, responsive website laten ontwikkelen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Katwijk

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is namelijk ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Katwijk, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Katwijk programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden zodra jij dit ook bent.

Je komt uit Katwijk en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Veelal kan één van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Katwijk ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.