Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Kampen
Website laten maken Kampen
Website laten maken Kampen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Kampen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Kampen

Heb je binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Kampen en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het maken van een exclusief vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Kampen ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Kampen zijn er gewoonlijk meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een site met een uniek design wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Kampen begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een internet site start met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Kampen voor eenmanszaken uit omgeving Kampen

Indien je als lokale ondernemer in de omgeving Kampen een mooie website wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Kampen te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit absoluut prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande wijzigingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Nieuwe pagina samenvoegen of deleten
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door regelmatig wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van interessante blogs en andere nodige content. Door constant bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voorheen. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte keyword.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw web site als één van de eerste word getoond in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Kampen mkb’er een leuke, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Kampen

De website van jouw firma is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Kampen, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Kampen ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Kampen en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Kampen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.