Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Hoorn
Website laten maken Hoorn
Website laten maken Hoorn

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Hoorn voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Hoorn

Heb je binnen no-time een website nodig in Hoorn en wil je deze laten maken door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek design. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een professionele uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Hoorn ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Hoorn zijn er doorgaans meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een webpagina die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een apart design wat geschikt is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Hoorn begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een web site begint met het aanmaken van een pakkende domeinnaam. Alvorens wij dit uitvoeren vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site bepalend is.

Is jouw nieuwe internet site merendeels gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Hoorn voor mkb’ers uit de regio Hoorn

Wanneer je als lokale zelfstandige in de regio Hoorn een professionele internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw website in Hoorn te laten programmeren door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina’s samenvoegen of deleten
● Beeld uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door heel vaak wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het publiceren van leuke blogs en andere nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte keyword.

Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw Webshop als 1 van de eersten word weergegeven in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Hoorn zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw firma? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Hoorn

De website van jouw onderneming is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Hoorn, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Hoorn programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Hoorn en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gewoon even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Hoorn ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.