Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Hillegom
Website laten maken Hillegom
Website laten maken Hillegom

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Hillegom voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Hillegom

Heb jij binnen Een korte tijd een website nodig in Hillegom en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een uniek design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Hillegom ?

Bij het laten maken van een nieuwe website in Hillegom zijn er meestal verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een web site met een apart opmaak wat netjes is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Hillegom begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een website begint met het vastleggen van een mooie domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige website belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site hoofdzakelijk gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Hillegom voor eenmanszaken uit de regio Hillegom

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Hillegom een professionele internet site wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw website in Hillegom te laten bouwen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of deleten
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van originele blogartikelen en andere relevante tekst. Door constant bezig te zijn met jouw web pagina wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan vroeger. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste zoekwoord.

Door gebruik te maken van de juiste keyword zorg je er immers voor dat jouw web site als één van de eersten word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Hillegom zzp’er een leuke, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Hillegom

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of diensten is namelijk afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de beste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Hillegom, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste ontwerp vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Hillegom ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere design? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn toch pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Hillegom en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze diensten. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Hillegom ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.