Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Hem
Website laten maken Hem
Website laten maken Hem

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Hem voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Hem

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Hem en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Hem ?

Bij het laten maken van een nieuwe internet site in Hem zijn er in het algemeen meerdere zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt namelijk niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een internet site met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Hem begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een internet site start met het vastleggen van een pakkende domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige web site belangrijk is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Hem voor zzp’ers uit omgeving Hem

Ingeval je als lokale zelfstandige in de omgeving Hem een informatieve internet site wilt laten bouwen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw internet site in Hem te laten maken door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Afbeeldingen toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door gebruikelijk wijzigingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van handige blogs en diverse nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw website wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte keyword.

Door gebruik te maken van de juiste keyword zorg je er immers voor dat jouw web site als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Hem zzp’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Hem

De website van jouw bedrijf is veelal hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia bepaald iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de beste tools om ook op internet van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Hem, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Hem ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Hem en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op indien dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Hem ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.