Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Haarlem
Website laten maken Haarlem
Website laten maken Haarlem

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Haarlem voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Haarlem

Heb jij binnen no-time een internet site nodig in Haarlem en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Haarlem ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Haarlem zijn er meestal meerdere zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een apart opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Haarlem begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een webpagina start met het registreren van een strakke domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende internet site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Haarlem voor zzp’ers uit omgeving Haarlem

Wanneer je als lokale ondernemer in de regio Haarlem een informatieve website wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw internet site in Haarlem te laten bouwen door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door gebruikelijk aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het posten van interessante blogs en meerdere nodige content. Door constant bezig te zijn met jouw web site wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw website als 1 van de eerste verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Haarlem zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten bouwen voor jouw organisatie? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Haarlem

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of service is zeker afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Haarlem, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste design maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Haarlem maken door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Haarlem en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Erg vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Haarlem ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.