Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Eindhoven
Website laten maken Eindhoven
Website laten maken Eindhoven

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Eindhoven voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Eindhoven

Heb je binnen no-time een site nodig in Eindhoven en wil je deze laten bouwen door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Eindhoven ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Eindhoven zijn er gewoonlijk verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een web site met een apart ontwerp wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Eindhoven begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website start met het registreren van een nieuwe domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Is jouw nieuwe internet site voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Eindhoven voor uit de regio Eindhoven

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Eindhoven een mooie website wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw internet site in Eindhoven te laten ontwikkelen door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina toevoegen of deleten
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door regelmatig wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van originele nieuws en andere nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw web pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de de juiste keyword zorg je er namelijk voor dat jouw site als één van de eerste word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Eindhoven zzp’er een Professionele, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Eindhoven

De website van jouw bedrijf is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia 100% zeker iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Eindhoven, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Eindhoven maken door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Eindhoven en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Veelal kan één van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Eindhoven ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.