Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Doesburg
Website laten maken Doesburg
Website laten maken Doesburg

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Doesburg voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Doesburg

Heb je binnen no-time een web pagina nodig in Doesburg en wil je deze laten maken door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een uniek design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Doesburg ?

Bij het laten maken van een nieuwe internet site in Doesburg zijn er doorgaans verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een web site met een apart opmaak wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Doesburg begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een pagina start met het registreren van een nieuwe domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Is jouw nieuwe website hoofdzakelijk gericht op het geven van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Doesburg voor zzp’ers uit de regio Doesburg

Indien je als plaatselijke zelfstandige in de regio Doesburg een mooie website wilt laten ontwikkelen, wil je zeker wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw informatieve website in Doesburg te laten bouwen door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit absoluut prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina samenvoegen of deleten
● Beeld uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door dagelijks aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van handige blogartikelen en meerdere nodige content. Door actief bezig te zijn met jouw internet site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voorheen. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw web site als 1 van de eerste word getoond in de resultaten die Google weergeeft.

Wil je als Doesburg zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Doesburg

De website van jouw onderneming is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of service is zeker ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Doesburg, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Doesburg maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laar ons dit weten! Wij zijn immers pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Doesburg en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met ons op wanneer dit het geval is. Vaak kan één van onze collega`s je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan heel graag voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Doesburg ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.