Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Delfzijl
Website laten maken Delfzijl
Website laten maken Delfzijl

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Delfzijl voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Delfzijl

Heb je binnen no-time een site nodig in Delfzijl en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een uniek design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw website een zakelijke ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Delfzijl ?

Bij het laten maken van een nieuwe website in Delfzijl zijn er in het algemeen verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een apart opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Delfzijl begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een webpagina begint met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende internet site relevant is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Delfzijl voor uit omgeving Delfzijl

Zodra je als plaatselijke ondernemer in de regio Delfzijl een mooie internet site wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Delfzijl te laten maken door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist prima te doen. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Afbeeldingen aanpassen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van spannende nieuws en andere nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw web site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Daardoor zul je ongetwijfeld op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan voorheen. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw internet site als 1 van de eerste word weergegeven in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Delfzijl zzp’er een mooie, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Delfzijl

De website van jouw firma is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Delfzijl, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook inderdaad bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Delfzijl maken door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Delfzijl en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem simpel even contact met ons op indien dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Delfzijl ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.