Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Delft
Website laten maken Delft
Website laten maken Delft

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Delft voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Delft

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Delft en wil je deze laten maken door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Delft ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Delft zijn er in het algemeen meerdere factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een webpagina die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een apart ontwerp wat professioneel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Delft begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een pagina start met het registreren van een strakke domeinnaam. Voordat we dit doen vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw toekomstige internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Delft voor uit de regio Delft

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de regio Delft een nieuwe website wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Delft te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina toevoegen of verwijderen
● Beeld toevoegen of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door vaker wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk bijv. aan het plaatsen van interessante nieuws en diverse relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw website wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan voordien. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de juiste keyword.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw blog als één van de eersten word getoond in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Delft mkb’er een Professionele, responsive website laten bouwen voor jouw organisatie? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Delft

De website van jouw organisatie is veelal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of diensten is zeker afgelopen tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Delft, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste vormgeving vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een uniek en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Delft programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Delft en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gewoon even contact met ons op ingeval dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Delft ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.