Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Arnhem
Website laten maken Arnhem
Website laten maken Arnhem

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Arnhem voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Arnhem

Heb jij binnen no-time een website nodig in Arnhem en wil je deze laten maken door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Arnhem ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Arnhem zijn er doorgaans verschillende zaken waar je rekening mee wilt houden. Je wilt immers niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een uniek design wat passend is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Arnhem begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een pagina start met het aanmaken van een pakkende domeinnaam. Voordat we dit doen vinden we het fijn om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw volgende web site bepalend is.

Is jouw nieuwe website hoofdzakelijk gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Arnhem voor zzp’ers uit omgeving Arnhem

Zodra je als plaatselijke zelfstandige in de regio Arnhem een mooie website wilt laten bouwen, wil je dus wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Arnhem te laten bouwen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande aanpassingen:

● Wijzigingen toepassem
● Pagina toevoegen of aanpassen
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het publiceren van interessante nieuws en verschillende nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de kans groter dat je jouw bezoekers beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Absoluut als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw web site als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Arnhem mkb’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan gerust eens kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Arnhem

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Arnhem, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste vormgeving ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Arnhem programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Arnhem en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gewoon even contact met ons op op het moment dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan heel graag voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Arnhem ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.