Zakelijke email met 50% korting  →

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

0223 nummer aanvragen

Wil jij een zakelijke 0223 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling?

‘Krijg direct je 0223 Telefoonnummer en vul de stilte in Den Helder met een Nummer uit jouw Regio.’ Krijg direct je 0223 telefoonnummer en vul de stilte in Den Helder met een nummer uit jouw regio! Zoek je een betrouwbare partner voor je telefoniediensten? Dan ben je bij Flexamedia op het juiste adres. Wij zijn […] Lees verder

€21 euro onbeperkt bellen

Uitbellen met 3 toestellen

Onbeperkt bellen Nederland

€21

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€28

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

✓ 3 toestellen instellen & onbeperkt bellen
✓ 100% installatiehulp
✓ Whatsapp Business
✓ Gespreksopnames
✓ Gratis doorschakelen naar 06
✓ Keuzemenu
✓ Welkomstbericht
✓ Sluitingstijd
✓ Wachtrijfunctie
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

‘Krijg direct je 0223 Telefoonnummer en vul de stilte in Den Helder met een Nummer uit jouw Regio.’

Krijg direct je 0223 telefoonnummer en vul de stilte in Den Helder met een nummer uit jouw regio! Zoek je een betrouwbare partner voor je telefoniediensten? Dan ben je bij Flexamedia op het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat VoIP telefoniediensten aanbiedt waarmee je voor een lage prijs en met veel mogelijkheden kunt bellen.

Wil je meer informatie over onze diensten krijgen? Met onze vernieuwende telefoniediensten kun je simpel en voordelig bellen. We hebben een kengetal dat je kunt gebruiken om meteen je vaste nummer te kunnen kiezen. En ook zonder een kengetal kun je een 0223 nummer uit jouw eigen regio krijgen en daarmee je bellen versimpeld. Meer weten? Lees hier verder.

Hosted VoIP

Bij Flexamedia ga je ervanuit dat we voor jou de beste hosted VoIP oplossing hebben. Hosted VoIP is een zakelijke oplossing waarmee je op afstand je telefooncentrale beheert. Hosted VoIP heeft daarmee veel voordelen voor bedrijven. Ca. 25% bespaartijd en 25% besparing op kosten zijn slechts twee van de voordelen. Je kan onbeperkt bellen en hierbij zijn flexibele hubs mogelijk. Ook kun je Whatsapp Business op een vaste lijn aanmaken, hierbij helpen wij je kosteloos bij.

Bij welke regio hoort netnummer 0223

– Anna Paulowna
– Breezand
– Den Helder

Voordelige tarieven

Als je kiest voor Flexamedia als je VoIP provider kan je van veel voordelen genieten. Onze tarieven zijn voordelig en je betaalt bijvoorbeeld alleen nog voor de kosten die je maakt. Daarnaast hebben wij een transparant tariefstelsel waardoor je precies weet wat je betaalt. Dus als je elke maand binnen Nederland ongekend onbeperkt wilt bellen, kost dit je slechts 20 Euro. En ben je binnen een dag al bereikbaar, waarbij je zelfs overal ter wereld bereikbaar bent wanneer je internet hebt? Klik dan hier om direct een telefoonnummer aan te vragen en ga aan de slag.

Doorschakelen en Voicemail

Een ander voordeel van onze VoIP-diensten is dat je deze simpel kunt doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Zo heb je altijd een goede verbinding en hoef je nooit bang te zijn dat je niet bereikbaar bent. Ook kun je hiervoor een voicemail inschakelen. Zo mis je nooit iemand, omdat de boodschap van je gesprekspartner op tijd wordt afgespeeld.

Uitgebreid pakket

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over onze telefoniediensten? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide pakket waarin je precies ziet hoe alle kosten in elkaar zitten. Wij bieden een breed scala aan telefoniediensten, waarbij je een vaste telefonie-installatie kunt aanvragen én waarmee je gebruik maakt van hoge kwaliteit. Onze diensten zijn dan ook al zeer betaalbaar vanaf het begin. Zo bieden wij bijvoorbeeld al vanaf €9,95 per maand een vaste telefonie- en internetverbinding.

24/7 ondersteuning

Mocht je tussentijds vragen hebben over onze producten, dan staan wij natuurlijk ook klaar voor je. Ons team staat 24/7 voor je klaar en is gemakkelijk te bereiken. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale service en heb je het beste van het beste wat Flexamedia te bieden heeft. Wil je meer weten over onze services? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Geen contractverplichting

Met Flexamedia ben je verzekerd van betrouwbaar internet en vaste telefonie via internet. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en je bent zelfs niet vastgezet aan een contract. We zijn er dus altijd voor je en bieden een persoonlijke benadering. Je krijgt dus direct je eigen 0223 telefoonnummer in ons kennummer. Ben je enthousiast geworden? Stel dan je vragen en schrijf je direct in voor onze telefoniediensten.</p

Hulp nodig bij het aanvragen van een telefoonnummer?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.