Afzender aanpassen in de Webmail?

Je plaatst achter jou domeinnaam /webmail om bij je webmail login scherm te komen. www.flexamedia.nl/webmail

Log in op uw webmail

Klik op het radartje (tandwieltje) linksboven in je scherm.

Klik op ‘Instellingen’ vervolgens op ‘Identiteiten’  klik het juiste account aan en pas de ‘Weergavenaam’ aan. Indien nodig kun je het ‘antwoord-aan’ aanpassen. Als je klaar bent met het aanpassen van de afzender in webmail klik je op ‘Opslaan’.

Andere artikelen

Afzender aanpassen in de Webmail?