Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Woerden
Website laten maken Woerden
Website laten maken Woerden

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Woerden voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Woerden

Heb jij binnen Een korte tijd een website nodig in Woerden en wil je deze laten maken door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het maken van een exclusief design. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Woerden ?

Bij het laten ontwikkelen van een nieuwe site in Woerden zijn er meestal meerdere factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een website met een apart design wat op maat is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Woerden begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website start met het registreren van een nieuwe domeinnaam. Voordat wij dit uitvoeren vinden we het aangenaam om even kort kennis te maken. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige website relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Woerden voor zzp’ers uit omgeving Woerden

Wanneer je als plaatselijke ondernemer in de regio Woerden een nieuwe website wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Woerden te laten programmeren door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit absoluut mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel simpel zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de onderstaande aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of verwijderen
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk zoals aan het plaatsen van goede blogs en meerdere relevante content. Door altijd bezig te zijn met jouw website wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voordien. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw web site als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Google toont.

Wil je als Woerden zzp’er een leuke, responsive website laten maken voor jouw firma? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Woerden

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat iedereen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of diensten is namelijk ver verleden tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Woerden, maar hoe werkt dit?

Stap 1: De intake

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste vormgeving vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met het gebruik van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Woerden maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Woerden en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem eenvoudigweg even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze diensten. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Woerden ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.