Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Tiel
Website laten maken Tiel
Website laten maken Tiel

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Tiel voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Tiel

Heb jij binnen no-time een website nodig in Tiel en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Tiel ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Tiel zijn er in het algemeen verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk niet alleen een webpagina die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een site met een uniek opmaak wat acceptabel is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Tiel begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina begint met het registreren van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het geven van informatie? Of wil je met behulp van jouw website straks ook daadwerkelijk producten gaan verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Tiel voor eenmanszaken uit de regio Tiel

Wanneer je als lokale zelfstandige in de regio Tiel een informatieve internet site wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Tiel te laten maken door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Plaatjes uploaden of verwijderen
● Nieuwsartikelen plaatsen

Door dagelijks wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk zoals aan het plaatsen van handige blogartikelen en verschillende relevante content. Door altijd bezig te zijn met jouw pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Zeker als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoorden zorg je er namelijk voor dat jouw website als één van de eersten word weergegeven in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Tiel mkb’er een leuke, responsive website laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Responsive website laten maken in Tiel

De website van jouw firma is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is namelijk ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Tiel, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste ontwerp ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien werkdagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Tiel programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en tips meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Tiel en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op ingeval dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Tiel ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.