Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Teylingen
Website laten maken Teylingen
Website laten maken Teylingen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Teylingen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Teylingen

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Teylingen en wil je deze laten bouwen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia ondersteunen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw site een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Teylingen ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe internet site in Teylingen zijn er in het algemeen verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt vanzelfsprekend ook een internet site met een uniek ontwerp wat op maat is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Teylingen begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een website start met het registreren van een mooie domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige website bepalend is.

Is jouw nieuwe website merendeels gericht op het verstrekken van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten maken in Teylingen voor mkb’ers uit de regio Teylingen

Indien je als lokale zelfstandige in de regio Teylingen een nieuwe internet site wilt laten programmeren, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw website in Teylingen te laten programmeren door Flexa media , is dit 100% het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina toevoegen of verwijderen
● Foto’s toevoegen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door vaak wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het posten van spannende blogs en meerdere nodige tekst. Door continu bezig te zijn met jouw web pagina wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet te bereiken. Daardoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Ongetwijfeld als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de correcte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw site als 1 van de eersten verschijnt in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Teylingen mkb’er een Professionele, responsive website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Teylingen

De website van jouw firma is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De tijd dat mensen in 1 of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over spullen of service is zeker afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia zeker iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Teylingen, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke wensen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Starten aan jouw website!

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Teylingen maken door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laar ons dit weten! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Teylingen en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gewoon even contact met ons op wanneer dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Teylingen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.