Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Staverden
Website laten maken Staverden
Website laten maken Staverden

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Staverden voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Staverden

Heb jij binnen Een korte tijd een site nodig in Staverden en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Staverden ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe website in Staverden zijn er doorgaans meerdere dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een website met een apart opmaak wat professioneel is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Staverden begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een webpagina start met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het fijn om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw aankomende web site bepalend is.

Is jouw nieuwe web site in het bijzonder gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten ontwikkelen in Staverden voor zzp’ers uit de regio Staverden

Ingeval je als lokale zelfstandige in de regio Staverden een informatieve website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer je ervoor kiest om jouw internet site in Staverden te laten doen door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen toepassem
● Nieuwe pagina samenvoegen of deleten
● Beeld uploaden of verwijderen
● Berichten plaatsen

Door herhaaldelijk wijzigingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van leuke blogartikelen en verschillende relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw site wordt de kans groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende keyword.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw Webshop als 1 van de eerste word weergegeven in de resultaten die Bing weergeeft.

Wil je als Staverden mkb’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Staverden

De website van jouw firma is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over producten of service is zeker ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia uiteraard iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook online van jouw onderneming een succes te maken!

Een website laten maken in Staverden, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het intakegesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste design ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Staverden programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Aan de hand hiervan kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en laat het ons weten! Wij zijn toch pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Staverden en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem simpel even contact met ons op indien dit het geval is. Meestal kan één van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan heel graag voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Staverden ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.