Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Sluis
Website laten maken Sluis
Website laten maken Sluis

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Sluis voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Sluis

Heb jij binnen no-time een website nodig in Sluis en wil je deze laten ontwikkelen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een professionele ontwerp krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Sluis ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Sluis zijn er meestal verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een webpagina die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een apart design wat geschikt is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Sluis begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een site start met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende web site belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maat laten maken in Sluis voor eenmanszaken uit omgeving Sluis

Zodra je als lokale zelfstandige in de omgeving Sluis een mooie internet site wilt laten bouwen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Sluis te laten programmeren door Flexa media , is dit gegarandeerd het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit absoluut mogelijk. Wij voorzien iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen toepassem
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Beeld aanpassen of verwijderen
● Blogs plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk zoals aan het posten van spannende blogs en andere nodige tekst. Door actief bezig te zijn met jouw internet site wordt de potentie groter dat je jouw klanten beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op termijn meer omzet gaan behalen met je firma dan vroeger. Ongetwijfeld als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de juiste Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er immers voor dat jouw internet site als één van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Google toont.

Wil je als Sluis mkb’er een leuke, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw bedrijf? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Sluis

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of diensten is zeker afgelopen tijd.
voortdurend gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de beste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Sluis, maar hoe werkt dit?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als klant.

Het intakegesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit kennismakingsgesprek helpen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en direct een eerste design vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Sluis programmeren door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en informatie delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Sluis en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gewoon even contact met ons op wanneer dit het geval is. Meestal kan één van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan acuut voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Sluis ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.