Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Ommen
Website laten maken Ommen
Website laten maken Ommen

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Ommen voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Ommen

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Ommen en wil je deze laten bouwen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een exclusief ontwerp. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een zakelijke uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Ommen ?

Bij het laten designen van een nieuwe website in Ommen zijn er in het algemeen verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een internet site met een uniek ontwerp wat passend is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Ommen begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een web site start met het aanmaken van een mooie domeinnaam. Alvorens wij dit fiksen vinden we het prettig om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet enkel ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er namelijk achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende internet site relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Ommen voor mkb’ers uit de regio Ommen

Wanneer je als lokale ondernemer in de regio Ommen een mooie internet site wilt laten maken, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Ommen te laten doen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit ongetwijfeld prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen bijbrengen
● Pagina’s toevoegen of aanpassen
● Plaatjes aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door periodiek aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van originele nieuws en verschillende relevante tekst. Door altijd bezig te zijn met jouw internet site wordt de mogelijkheid groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je ongetwijfeld op termijn meer omzet gaan behalen met je onderneming, dan voordien. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de de juiste zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw site als één van de eerste verschijnt in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Ommen mkb’er een interessante, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw onderneming? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Ommen

De website van jouw organisatie is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over producten of diensten is zeker ver verleden tijd.
regelmatig gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia absoluut iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Ommen, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Elkaar leren kennen

Alvorens we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Enkel aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service leveren aan jou als klant.

Het Kennismakingsgesprek is ten alle tijden kosteloos. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke behoefte met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste opmaak maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze ontwerpers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig mobiele ontwerp. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met 10 werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website online zetten

Laat jij een website in Ommen maken door Flexamedia? Dan plannen wij altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en info meegeven. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en laat het ons weten! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Ommen en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem gemakkelijk even contact met Flexamedia op op het moment dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je absoluut tevreden bent over onze service. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Ommen ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.