Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Goes
Website laten maken Goes
Website laten maken Goes

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Goes voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Goes

Heb je binnen Een korte tijd een internet site nodig in Goes en wil je deze laten maken door een professioneel onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een uniek opmaak. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw pagina een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Goes ?

Bij het laten maken van een nieuwe website in Goes zijn er gewoonlijk verschillende factoren waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een website die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt uiteraard ook een internet site met een apart design wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Goes begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een website begint met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Voordat we dit fiksen vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van dit gesprek komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende website belangrijk is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten ontwikkelen in Goes voor mkb’ers uit de regio Goes

Ingeval je als plaatselijke zelfstandige in de omgeving Goes een informatieve website wilt laten programmeren, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Goes te laten maken door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit beslist mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen verrichten aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende wijzigingen:

● Aanpassingen toepassem
● Nieuwe pagina samenvoegen of aanpassen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door veel aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het posten van originele nieuws en verschillende nodige content. Door altijd bezig te zijn met jouw blog wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Hierdoor zul je 100% zeker op periode meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Uiteraard als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoorden zorg je er immers voor dat jouw web site als één van de eerste word getoond in de zoekresultaten die Bing toont.

Wil je als Goes zzp’er een interessante, mobielvriendelijke website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Goes

De website van jouw bedrijf is gewoon hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar informatie over goederen of diensten is namelijk ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via het web op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de handigste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Goes, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Alvorens we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service verlenen aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we meteen aan de slag.

Stap 2: Creatie & realisatie

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive design. Ook kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien dagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook echt bereikt wordt met behulp van de nieuw, ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Goes ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en advies delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dit ook bent.

Je komt uit Goes en wilt een professionele website laten maken

uiteraard is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf verzoeken hebt. Neem gemakkelijk even contact met ons op indien dit het geval is. Veelal kan 1 van onze collega`s je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons weten en wij gaan rechtstreeks voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Goes ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.