Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Edam
Website laten maken Edam
Website laten maken Edam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Edam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Edam

Heb je binnen Een korte tijd een site nodig in Edam en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt onderneming? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan wij aan de slag met het maken van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Edam ?

Bij het laten bouwen van een nieuwe internet site in Edam zijn er doorgaans verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt natuurlijk ook een website met een apart design wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Edam begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een site begint met het aanmaken van een strakke domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het leuk om elkaar te leren kennen. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook vooral jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende web site bepalend is.

Is jouw nieuwe website in het bijzonder gericht op het verschaffen van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten maken in Edam voor mkb’ers uit de regio Edam

Wanneer je als lokale ondernemer in de regio Edam een professionele internet site wilt laten maken, wil je dus wel kunnen profiteren van een top prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw internet site in Edam te laten doen door Flexamedia, is dit 100% het geval.

Wil je het ontwerp van jouw nieuwe website tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende aanpassingen:

● Aanpassingen doorvoeren
● Pagina samenvoegen of verwijderen
● Afbeeldingen uploaden of verwijderen
● Artikelen plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijv. aan het publiceren van goede blogs en andere relevante content. Door altijd bezig te zijn met jouw web pagina wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet te bereiken. Hierdoor zul je ongetwijfeld op termijn meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan voorheen. Absoluut als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoord.

Door gebruik te maken van de passende zoekwoord zorg je er namelijk voor dat jouw site als één van de eersten word getoond in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Edam mkb’er een leuke, responsive website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Edam

De website van jouw organisatie is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De periode dat iedereen in één of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over producten of service is namelijk ver verleden tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia ongetwijfeld iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook online van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Edam, maar hoe pak ik het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service leveren aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en meteen een eerste opmaak vormen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig mobiele ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook inderdaad bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Edam programmeren door Flexamedia? Dan plannen we direct even een feedbackmoment met je in. Door dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en tips delen. Heb je toch liever een andere design? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden als jij dit ook bent.

Je komt uit Edam en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met ons op indien dit het geval is. Veelal kan 1 van onze medewerkers je namelijk dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze service. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Edam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.