Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Amsterdam
Website laten maken Amsterdam
Website laten maken Amsterdam

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Amsterdam voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Amsterdam

Heb je binnen no-time een web pagina nodig in Amsterdam en wil je deze laten ontwikkelen door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia bedienen we je graag verder. Samen met jou gaan wij aan de slag met het creëren van een uniek ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Amsterdam ?

Bij het laten maken van een nieuwe site in Amsterdam zijn er gewoonlijk verschillende dingen waar je rekening mee wilt houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een web site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een web site met een uniek ontwerp wat netjes is bij datgene waar jij als zelfstandige voor staat.

Website laten maken in Amsterdam begint met een domeinnaam.

Het laten ontwikkelen van een webpagina begint met het vastleggen van een strakke domeinnaam. Alvorens we dit fiksen vinden we het aangenaam om elkaar te leren kennen. Zo leer jij niet alleen ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van dit kennismakingsgesprek komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw toekomstige web site bepalend is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een website op maat met eigen functies?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Amsterdam voor uit de regio Amsterdam

Zodra je als lokale ondernemer in de omgeving Amsterdam een nieuwe website wilt laten programmeren, wil je dus wel kunnen profiteren van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je ervoor kiest om jouw informatieve website in Amsterdam te laten programmeren door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk prima te doen. Wij voorzien iedere website namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen gaan doen aan jouw nieuwe website. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen toepassem
● Pagina’s toevoegen of verwijderen
● Plaatjes toevoegen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door vaker aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van handige nieuws en meerdere interessante content. Door altijd bezig te zijn met jouw website wordt de potentie groter dat je jouw doelgroep beter weet aan te spreken. Daardoor zul je ongetwijfeld op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je onderneming dan vroeger. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de passende zoekwoorden.

Door gebruik te maken van de perfecte keyword zorg je er immers voor dat jouw internet site als 1 van de eersten word getoond in de resultaten die Bing toont.

Wil je als Amsterdam zzp’er een mooie, gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen voor jouw firma? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Amsterdam

De website van jouw firma is eenvoudigweg hét visitekaartje voor je potentiële klanten. De tijd dat mensen in 1 of ander reclame of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over goederen of diensten is namelijk afgelopen tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het internet op zoek naar deze informatie.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw firma een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je meteen voorzien van de belangrijkste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Amsterdam, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: De intake

Voor we aan de slag gaan met het registeren van een nieuwe domeinnaam maken we met alle plezier even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij immers de beste service bieden aan jou als relatie.

Het intakegesprek is alle tijde gratis. In dit gesprek helpen we jouw persoonlijke eisen met betrekking tot jouw site in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje berekenen en meteen een eerste design ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een apart en geheel mobiele design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen 10 werkdagen online staat. onmiddellijk nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke kansen om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met behulp van de spiksplinternieuw ontwikkelde website.

Stap 3: website publiceren

Laat jij een website in Amsterdam ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen wij direct even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde eisen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn namelijk pas tevreden ingeval jij dit ook bent.

Je komt uit Amsterdam en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem eenvoudig even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Meestal kan 1 van onze medewerkers je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je GEGARANDEERD tevreden bent over onze dienst. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons weten en wij gaan met genoegen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Amsterdam ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.