Systeembeheer Den Haag

Wifi instellen

Flexamedia helpt ondernemers en particulieren met wifi aansluiten op locatie. Wij zorgen voor een goede en snelle verbinding voor u en uw gasten. Als wij wifi aansluiten, maken we gebruik van snelle routers. Deze routers ondersteunen zowel oude als nieuwe apparaten. U kunt de routers bij ons kopen of huren.

Als wij wifi aansluiten houden wij rekening met de opbouw van uw kantoor of bedrijfsruimte. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij met zo min mogelijk toegangspunten een zo’n goed mogelijk bereik weten te realiseren.

 

Social media wifi instellen

Als wij wifi aansluiten in uw bedrijf kunnen wij van uw netwerk een social hotspot maken. In ruil voor het inchecken bij uw bedrijf op Facebook krijgt de klant toegang tot het internet. Als uw klant geen Facebook gebruikt, kan deze toegang krijgen door een e-mailadres achter te laten.

Een social hotspot is een goede manier om uw bedrijf te promoten. Uw bedrijf wordt zichtbaar op Facebook bij de vrienden van uw klanten. Tegelijkertijd krijgt u een beter beeld wie uw klanten zijn. Als laatste kunt u een landingspagina laten zien waarop u aanbiedingen binnen uw bedrijf laat zien.

Offerte aanvragen

Terugbel verzoek

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon