Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Krimpen aan den I Jssel
Website laten maken Krimpen aan den I Jssel
Website laten maken Krimpen aan den I Jssel

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Krimpen aan den I Jssel voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Krimpen aan den IJssel

Heb je binnen no-time een website nodig in Krimpen aan den IJssel en wil je deze laten maken door een geschikt bedrijf? Bij Flexamedia helpen we je graag verder. Direct met jou gaan we aan de slag met het creëren van een exclusief opmaak. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een zakelijke design krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Krimpen aan den IJssel ?

Bij het laten ontwerpen van een nieuwe site in Krimpen aan den IJssel zijn er in het algemeen verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een internet site die jouw klanten aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een internet site met een uniek ontwerp wat passend is bij datgene waar jij als ondernemer voor staat.

Website laten maken in Krimpen aan den IJssel begint met een domeinnaam.

Het laten programmeren van een web site begint met het registreren van een mooie domeinnaam. Voordat we dit uitvoeren vinden we het leuk om even kort kennis te maken. Zo leer je niet enkel ons een beetje begrijpen, maar wij ook voornamelijk jou. Aan de hand van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als ondernemer ten opzichte van jouw aankomende website relevant is.

Is jouw nieuwe internet site merendeels gericht op het geven van informatie? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maatvoering laten bouwen in Krimpen aan den IJssel voor mkb’ers uit de regio Krimpen aan den IJssel

Wanneer je als lokale zelfstandige in de regio Krimpen aan den IJssel een informatieve website wilt laten ontwikkelen, wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een prima prijs-kwaliteit verhouding. Indien je ervoor kiest om jouw informatieve website in Krimpen aan den IJssel te laten maken door Flexa media , is dit absoluut het geval.

Wil je de layout van jouw nieuwe internet site tussendoor aan kunnen passen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel professionaliteit van ICT gerelateerde dingen, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk onder andere aan de volgende wijzigingen:

● Wijzigingen doorvoeren
● Pagina’s samenvoegen of aanpassen
● Foto’s aanpassen of verwijderen
● Nieuws plaatsen

Door herhaaldelijk aanpassingen aan te brengen op jouw website, zorg je middels voor dat je jouw bezoekers blijft aanspreken. Denk onder andere aan het plaatsen van spannende nieuws en verschillende relevante content. Door constant bezig te zijn met jouw pagina wordt de mogelijkheid groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Daardoor zul je ongetwijfeld op tijdsbestek meer omzet gaan behalen met je firma dan voordien. Uiteraard als je bijgaand ook nog eens gebruik maakt van de perfecte zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede keyword zorg je er immers voor dat jouw website als 1 van de eerste word getoond in de zoekresultaten die Google weergeeft.

Wil je als Krimpen aan den IJssel zzp’er een Professionele, gebruiksvriendelijke website laten bouwen voor jouw firma? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Responsive website laten maken in Krimpen aan den IJssel

De website van jouw organisatie is vaak hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat mensen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar info over goederen of service is zeker afgelopen tijd.
continu gaan mensen namelijk via google op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook op internet van jouw organisatie een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia vanzelfsprekend iets voor jou! Zo ben je onmiddellijk voorzien van de beste tools om ook online van jouw firma een succes te maken!

Een website laten maken in Krimpen aan den IJssel, maar hoe pakken jullie het aan?

Stap 1: Kennismaking

Voordat we aan de slag gaan met het vastleggen van een nieuwe domeinnaam maken we heel graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service bieden aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde gratis. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste vormgeving maken. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we rechtstreeks aan de slag.

Stap 2: Starten met het bouwen

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een uniek en volledig responsive design. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website binnen tien werkdagen online staat. Nadat jouw site online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt met behulp van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: het vervolg

Laat jij een website in Krimpen aan den IJssel ontwikkelen door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en aanwijzingen delen. Heb je toch liever een andere lay-out? Twijfel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn immers pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Krimpen aan den IJssel en wilt een professionele website laten maken

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf opmerkingen hebt. Neem gemakkelijk even contact met ons op ingeval dit het geval is. Meestal kan één van onze collega`s je namelijk dezelfde dag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienst. Is dit niet geheel het geval? Laat het ons kennen en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Krimpen aan den I Jssel ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.