Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Website laten maken Capelle aan den I Jssel
Website laten maken Capelle aan den I Jssel
Website laten maken Capelle aan den I Jssel

Tijdelijk gratis 1000 visitekaartjes

Hosting het eerste jaar gratis

Wordpress Website laten maken Capelle aan den I Jssel voor eenmalig €499

Na het eerste jaar betaal je €80 per jaar voor de hosting en domeinnaam

Google geoptimaliseerd

Wij melden je aan bij Google!

10+ jaar ervaring

meer dan 300 websites gebouwd.

Direct GRATIS intake  aanvragen! →

Website laten maken in Capelle aan den IJssel

Heb jij binnen Een korte tijd een web pagina nodig in Capelle aan den IJssel en wil je deze laten bouwen door een professioneel bedrijf? Bij Flexamedia assisteren we je graag verder. Gezamenlijk met jou gaan we aan de slag met het ontwerpen van een uniek vormgeving. Aan de hand van dit design zorgen we er vervolgens voor dat jouw webpagina een mooie uitstraling krijgt.

Waar moet je op letten wanneer je website laat maken in Capelle aan den IJssel ?

Bij het laten designen van een nieuwe website in Capelle aan den IJssel zijn er gewoonlijk meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet alleen een site die jouw doelgroep aanspreekt, maar je wilt gewoon ook een website met een uniek opmaak wat geschikt is bij datgene waar jij als bedrijf voor staat.

Website laten maken in Capelle aan den IJssel begint met een domeinnaam.

Het laten maken van een pagina begint met het registreren van een pakkende domeinnaam. Voordat wij dit doen vinden we het prettig om even kort kennis te maken. Zo leer je niet alleen ons een beetje kennen, maar wij ook voornamelijk jou. Doormiddel van deze kennismaking komen we er immers achter wat voor jou als bedrijf ten opzichte van jouw volgende website relevant is.

Word jouw nieuwe website een informatieve website ? Of wil je een webshop om producten te verkopen?

Betaalbare website op maat laten bouwen in Capelle aan den IJssel voor eenmanszaken uit omgeving Capelle aan den IJssel

Indien je als plaatselijke ondernemer in de omgeving Capelle aan den IJssel een professionele website wilt laten ontwikkelen, wil je uiteraard wel kunnen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zodra je ervoor kiest om jouw informatieve website in Capelle aan den IJssel te laten ontwikkelen door Flexamedia, is dit absoluut het geval.

Wil je het design van jouw nieuwe site tussentijds aan kunnen passen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven iedere site namelijk van een CMS (content management systeem) zoals WordPress . Ook al beschik je zelf niet over veel kennis van ICT gerelateerde zaken, dan nog kun je heel eenvoudig zelf aanpassingen doen aan jouw nieuwe website. Denk bijv. aan de volgende aanpassingen:

● Wijzigingen bijbrengen
● Nieuwe pagina toevoegen of aanpassen
● Foto’s uploaden of verwijderen
● Meldingen plaatsen

Door frequent aanpassingen aan te brengen op jouw site, zorg je middels voor dat je jouw doelgroep blijft aanspreken. Denk onder andere aan het posten van originele blogs en diverse relevante tekst. Door actief bezig te zijn met jouw blog wordt de potentie groter dat je jouw bezoekers beter weet te bereiken. Hierdoor zul je zeker op periode meer omzet gaan behalen met je bedrijf dan vroeger. Zeker als je hierbij ook nog eens gebruik maakt van de correcte Google-zoekwoord.

Door gebruik te maken van de goede zoekwoord zorg je er immers voor dat jouw Webshop als 1 van de eerste verschijnt in de resultaten die Google toont.

Wil je als Capelle aan den IJssel mkb’er een leuke, responsive website laten maken voor jouw onderneming? Neem dan direct kosteloos contact met ons op.

Mobiele website laten maken in Capelle aan den IJssel

De website van jouw onderneming is meestal hét visitekaartje voor je potentiële relaties. De periode dat iedereen in één of ander foldertje of huis aan huis krantje op zoek gingen naar details over spullen of service is zeker ver verleden tijd.
vaker gaan mensen namelijk via het web op zoek naar datgene.

Wil je alles uit de kast halen om ook online van jouw onderneming een succes te maken? Dan is het complete ondernemerspakket van Flexamedia beslist iets voor jou! Zo ben je direct voorzien van de handigste tools om ook op internet van jouw bedrijf een succes te maken!

Een website laten maken in Capelle aan den IJssel, maar hoe gaat dit in z’n werk?

Stap 1: Kennismaking

Voor we aan de slag gaan met het claimen van een nieuwe domeinnaam maken we graag even kort kennis met jou als ondernemer. Alleen aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk de beste service geven aan jou als relatie.

Het Kennismakingsgesprek is alle tijde kosteloos. In dit gesprek brengen we jouw persoonlijke requirements met betrekking tot jouw website in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we het kostenplaatje calculeren en direct een eerste ontwerp ontwikkelen. Ben je het hier mee eens? Dan gaan we onmiddellijk aan de slag.

Stap 2: Aan de slag

Onze designers gaan aan de slag met het maken van een apart en volledig responsive ontwerp. Doorgaans kun je er vanuit gaan dat een nieuwe website met tien dagen online staat. Nadat jouw website online is gaan we nog op zoek naar de best mogelijke opties om ervoor te zorgen dat jouw klanten ook echt bereikt wordt met het gebruik van de nieuw ontwikkelde website.

Stap 3: Nieuwe website lanceren

Laat jij een website in Capelle aan den IJssel programmeren door Flexamedia? Dan plannen we altijd even een feedbackmoment met je in. Door middel van dit gesprek kun je bepaalde wensen kenbaar maken en info delen. Heb je toch liever een andere ontwerp? Aarzel niet en maak dit bespreekbaar! Wij zijn toch pas tevreden mits jij dit ook bent.

Je komt uit Capelle aan den IJssel en wilt een professionele website laten maken

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tussentijds zelf vragen hebt. Neem simpel even contact met Flexamedia op wanneer dit het geval is. Heel vaak kan 1 van onze collega`s je soms dezelfde middag nog van dienst zijn.

Bij Flexamedia willen we dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening. Is dit niet helemaal het geval? Laat het ons kennen en wij gaan onmiddellijk voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden zodra onze relaties dit zijn.

Een kleine greep van onze klanten

Ook een professionele Website laten maken Capelle aan den I Jssel ?

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.