Systeembeheer Den Haag van Flexamedia

Zoekt u vakkundig systeembeheer in Den Haag? Flexamedia zorgt ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos blijven verlopen. Wij zorgen niet alleen dat uw computers snelle toegang hebben tot het internet.

Systeembeheer Den Haag

 

Bij Flexamedia krijgt u systeembeheer waarbij de meest belangrijke informatie ook gewoon binnen uw organisatie gedeeld kan worden. Net zoals bij onze netwerkbeheer service verzorgen wij de juiste configuratie van modems, servers, switches en alle andere randapparatuur binnen uw organisatie.

Dit doen wij reeds voor een breed scala van onze klanten in Den Haag, Rotterdam en Rijswijk. Systeembeheer is van onschatbare waarde voor uw organisatie. Zeker als u een paar mensen in dienst heeft kan dit veel tijd in beslag nemen. Flexamedia begrijpt dit en neemt u de zorgen uit handen.

Wij zorgen namelijk ervoor dat al uw bedrijfsgegevens veilig blijven en dat u professioneel bent beschermd tegen bijvoorbeeld cyberaanvallen van hackers of andere schadelijke virussen voor uw systeem.

Wij voeren systeembeheer uit op locatie en op afstand voor verschillende klanten in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Amsterdam. Neemt u voor meer info contact op met ons!

 

IT-Beheer

Werkplekbeheer

IT-Beheer

Werkplekbeheer

Uw medewerkers kunnen niet goed functioneren als hun pc of werkstation niet goed werkt. Met de dienst Werkplekbeheer zorgt Flexa Media dat uw computers altijd functioneren. Wij monitoren uw systeem zodat wij elk moment van de dag kunnen zien hoe goed uw systeem functioneert. Zien wij iets raars of belt een van uw medewerkers? Dan komen we gelijk in actie.

Werkplekbeheer en het up to date houden van uw systemen Als onderdeel van het werkplekbeheer verzorgen wij onder meer updates van Windows, antivirussoftware en andere programmatuur. Zo zorgen we ervoor dat de werkplekken altijd goed beveiligd zijn tegen ransomware of andere malware. Wij monitoren uw systemen voortdurend en bij opvallende veranderingen ondernemen wij gelijk actie, zodat uw systemen blijven draaien. Door goed uw systemen in de gaten te houden kunnen we problemen een stap voor zijn.