Netwerk & Systeembeheer

Met ons vakkundige netwerkbeheer zorgen wij ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw computers een snelle toegang hebben tot het internet, wij zorgen er ook voor dat informatie binnen uw organisatie gedeeld kan worden. Wij verzorgen voor de juiste configuratie van modems, servers, switches en alle andere apparatuur voor uw organisatie. Dit doen wij voor veel klanten in Rotterdam, Den Haag en Rijswijk.

Systeembeheer is van onschatbare waarde voor uw organisatie. Zeker als u een paar mensen in dienst heeft kan dit veel tijd in beslag nemen. Flexa Media begrijpt dit en neemt u de zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u beschermd wordt tegen aanvallen van hackers of virussen. Wij voeren systeembeheer uit op locatie en op afstand voor verschillende klanten in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Amsterdam.

Systeembeheer Den Haag

Werkplekbeheer

Systeembeheer Den Haag

Werkplekbeheer

Uw medewerkers kunnen niet goed functioneren als hun pc of werkstation niet goed werkt. Met de dienst Werkplekbeheer zorgt Flexa Media dat uw computers altijd functioneren. Wij monitoren uw systeem zodat wij elk moment van de dag kunnen zien hoe goed uw systeem functioneert. Zien wij iets raars of belt een van uw medewerkers? Dan komen we gelijk in actie.

Werkplekbeheer en het up to date houden van uw systemen Als onderdeel van het werkplekbeheer verzorgen wij onder meer updates van Windows, antivirussoftware en andere programmatuur. Zo zorgen we ervoor dat de werkplekken altijd goed beveiligd zijn tegen ransomware of andere malware. Wij monitoren uw systemen voortdurend en bij opvallende veranderingen ondernemen wij gelijk actie, zodat uw systemen blijven draaien. Door goed uw systemen in de gaten te houden kunnen we problemen een stap voor zijn.

Maak met jouw bedrijf een vliegende start

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-
✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi