Systeembeheer Den Haag

Netwerkbeheer

Met ons vakkundige netwerkbeheer zorgen wij ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw computers een snelle toegang hebben tot het internet, wij zorgen er ook voor dat informatie binnen uw organisatie gedeeld kan worden. Wij verzorgen voor de juiste configuratie van modems, servers, switches en alle andere apparatuur voor uw organisatie. Dit doen wij voor veel klanten in Rotterdam, Den Haag en Rijswijk.

Systeembeheer

Systeembeheer is van onschatbare waarde voor uw organisatie. Zeker als u een paar mensen in dienst heeft kan dit veel tijd in beslag nemen. Flexa Media begrijpt dit en neemt u de zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u beschermd wordt tegen aanvallen van hackers of virussen. Wij voeren systeembeheer uit op locatie en op afstand voor verschillende klanten in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Amsterdam.

Werkplekbeheer

Uw medewerkers kunnen niet goed functioneren als hun pc of werkstation niet goed werkt. Met de dienst Werkplekbeheer zorgt Flexa Media dat uw computers altijd functioneren. Wij monitoren uw systeem zodat wij elk moment van de dag kunnen zien hoe goed uw systeem functioneert. Zien wij iets raars of belt een van uw medewerkers? Dan komen we gelijk in actie.

Werkplekbeheer en het up to date houden van uw systemen Als onderdeel van het werkplekbeheer verzorgen wij onder meer updates van Windows, antivirussoftware en andere programmatuur. Zo zorgen we ervoor dat de werkplekken altijd goed beveiligd zijn tegen ransomware of andere malware. Wij monitoren uw systemen voortdurend en bij opvallende veranderingen ondernemen wij gelijk actie, zodat uw systemen blijven draaien. Door goed uw systemen in de gaten te houden kunnen we problemen een stap voor zijn.

Systeembeheer Den Haag

Offerte aanvragen

Terugbel verzoek

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon