Systeembeheer Den Haag van Flexamedia

Zoek je vakkundig systeembeheer in Den Haag? Flexamedia zorgt ervoor dat jou dagelijkse werkzaamheden vlekkeloos blijven verlopen. Wij zorgen niet alleen dat jou computers snelle toegang hebben tot het internet.

Systeembeheer Den Haag

 

Bij Flexamedia krijg je systeembeheer waarbij de meest belangrijke informatie ook gewoon binnen jou organisatie gedeeld kan worden. Net zoals bij onze netwerkbeheer service verzorgen wij de juiste configuratie van modems, servers, switches en alle andere randapparatuur binnen jou organisatie.

Dit doen wij reeds voor een breed scala van onze klanten in Den Haag, Rotterdam en Rijswijk. Systeembeheer is van onschatbare waarde voor jou organisatie. Zeker als je een paar mensen in dienst heeft kan dit veel tijd in beslag nemen. Flexamedia begrijpt dit en neemt je de zorgen uit handen.

Wij zorgen namelijk ervoor dat al jou bedrijfsgegevens veilig blijven en dat je professioneel bent beschermd tegen bijvoorbeeld cyberaanvallen van hackers of andere schadelijke virussen voor jou systeem.

Wij voeren systeembeheer uit op locatie en op afstand voor verschillende klanten in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Amsterdam. Neem voor meer info contact op met ons!

 

IT-Beheer

Werkplekbeheer

IT-Beheer

   Werkplekbeheer

Je medewerkers kunnen niet goed functioneren als hun pc of werkstation niet goed werkt. Met de dienst Werkplekbeheer zorgt Flexamedia dat jou computers altijd functioneren. Wij monitoren jousysteem zodat wij elk moment van de dag kunnen zien hoe goed jou systeem functioneert. Zien wij iets raars of belt een van jou medewerkers? Dan komen we gelijk in actie.

Werkplekbeheer en het up to date houden van jou systemen Als onderdeel van het werkplekbeheer verzorgen wij onder meer updates van Windows, antivirussoftware en andere programmatuur. Zo zorgen we ervoor dat de werkplekken altijd goed beveiligd zijn tegen ransomware of andere malware. Wij monitoren jou systemen voortdurend en bij opvallende veranderingen ondernemen wij gelijk actie, zodat jou systemen blijven draaien. Door goed jou systemen in de gaten te houden kunnen we problemen een stap voor zijn.